Poul La Cours Vej 21 - På denne adresse i Højvangen i Skanderborg blev den 48-årige Brian Christoffersen torsdag 3. april fundet død. Han blev tæsket ihjel af en eller flere gerningsmænd.

Poul La Cours Vej 21 - På denne adresse i Højvangen i Skanderborg blev den 48-årige Brian Christoffersen torsdag 3. april fundet død. Han blev tæsket ihjel af en eller flere gerningsmænd.

Nyt spor i mordsag:

Dræbt 48-årig følte sig overvåget

Politiet efterlyser nu en grønlig Citroen i forbindelse med drabet på den 48-årig Brian Christoffersen

Af
Grethe Madsen

Grethe Bo Madsen

Den 48-årige Brian Christoffersen, der blev fundet dræbt i sin lejlighed på Poul La Cours Vej 21 i Skanderborg 3. april, følte sig i ugerne op til drabet flere gange overvåget af personer i en grønlig bil. Det oplyser Sydøstjyllands Politi i dag i en pressemeddelelse.
"Vi er nu ret sikre på, at gerningsmanden eller gerningsmændene til drabet var kørende i en grønlig personbil, formentlig en Citroen ZX. Det bygger vi på vores efterforskning og på, at den dræbte op til drabet følte sig overvåget af personer i netop en grønlig personbil på parkeringspladsen foran hans adresse," oplyser vicepolitiinspektør Carsten Thostrup fra Sydøstjyllands Politi.
Politiet appellerer nu til borgerne i Højvangen i Skanderborg om at hjælpe med at finde den grønne bil.
Det, vi nu har brug for i sagen er at finde bilen og få oplysninger om, hvem der er ejer af bilen, og hvem der har brugt den. Vi vil gerne i kontakt med folk, der har set den grønne personbil i området. Vi vil gerne vide, hvor og hvornår de har set den, om der var nogen i den, og hvordan de i givet fald så ud. Det kan jo være, at én man kender, plejer at køre i en grønlig Citroen zx, men nu pludselig ikke gør det mere," siger Carsten Thostrup.

Sidst set i live 2. april

Brian Christoffersen blev sidste set i live onsdag 2. april i Højvangcentret omkring klokken 17.30. Politiet vil fortsat gerne i kontakt med folk, der har set Brian Christoffersen i perioden fra da og frem til den 3. april klokken 19.00, hvor han blev fundet dræbt i sin lejlighed.
"Vi er interesserede i alle former for oplysninger, der kan føre os frem til dato og tidspunbkt for, hvornår Brian Christoffersen blev dræbt. Det kan være oplysninger om andre personers færden til og fra den dræbtes lejlighed eller opgangen på Poul La Cours Vej. det kan være larm eller uro eller højrøstet tale fra lejligheden eller i opgangen i tidsrummet fra 2. april og frem til 3. april klokken 19.00.Ingen oplysninger er for små," understreger Carsten Thostrup.

Tæsket ihjel

Ud fra de tekniske undersøgelser, som personale fra Retsmedicinsk Institut udførte på gerningsstedet, konkluderede politiet i april, at Brian Christoffersen døde efter stump vold. Han havde svære læsioner flere steder på kroppen efter slag og blev, ifølge Carsten Thostrup, udsat for meget voldsom vold, der i sig selv var dødbringende. Af hensyn til den videre efterforskning ønsker Carsten Thostrup ikke at oplyse yderligere om voldens karakter.

Publiceret 14 August 2014 16:30