Den 22-årige kvinde fra Skanderborg vågnede op nøgen i en parkeringskælder i Herning efter en julefrokost på Crazy Daisy. Modelfoto

Den 22-årige kvinde fra Skanderborg vågnede op nøgen i en parkeringskælder i Herning efter en julefrokost på Crazy Daisy. Modelfoto

Drugrape:

Pige fra Skanderborg udsat for drugrape til julefrokost

En 22-årig pige fra Skanderborg mener, hun i weekenden blev udsat for voldtægt ved en julefrokost efter først at være blevet bedøvet med stoffer

Af
Grethe Madsen

Grethe Bo Madsen

Alt for meget spiritus og måske også andre stoffer blandt i drinks gik helt galt for en 22-årig pige fra Skanderborg, som søndag aften 30. november var med sit firma til julefrokost hos Crazy Daisy i Herning. Omkring klokken 22 vågnede hun op i en nærliggende parkeringskælder, klædt af til skindet.
“Der er flere virksomheder samlet til julefrokost på Crazy Daisy, og den unge kvinde får en hel del at drikke. På et tidspunkt finder hun sig selv nøgen i parkeringskælderen ved Føtex, der ligger lige ved Crazy Daisy, og hun kan ikke huske, hvad der er foregået, men hun tror, hun er blevet voldtaget,” oplyser politikommissær Henning Præstegaard fra Lokalpolitiet i Herning.
Kvinden anmeldte først episoden mandag 1. december klokken 13 og har ifølge politiet forklaret, at hun var meget omtåget og havde ringet efter sine forældre, der bor i Vestjylland, som derefter havde hentet hende i Herning.
“Hun har forklaret, at der var en mand sammen med hende, lige da hun vågner op i parkeringskælderen, men at han går sin vej. Hun finder derefter sit tøj , og mens hun forsøger at få det på, er der to unge fyrer, en lyshåret og en mørkhåret, der kommer forbi. Om det er tilfældigt eller ej, det er ikke til at vide. Pigen mener i hvert fald, hun bliver blufærdigheds krænket af dem, og at de berører hende flere steder på kroppen,” siger Henning Præstegaard.
Pigen blev mandag sendt til en retsmedicinsk undersøgelse. Ifølge Henning Præstegaard fandt lægerne fysiske skrammer på hendes krop, der passer med hendes forklaring. Resultatet af den gynækologiske undersøgelse og blodprøveanalysen kendes endnu ikke.
“Blodprøven kan måske vise, om hun har været påvirket at narkotiske stoffer, men nogle af de her stoffer, der forbindes med drugrape, kan kun ses meget kortvarigt i blodet, og de ikke vil kunne ses, når der er gået så lang tid efter episoden,” forklarer Henning Præstegaard.
Han oplyser, at Lokalpolitiet i Herning i dag, onsdag 3. december er blevet kontaktet af en mand, der har en noget anden forklaring på hændelsesforløbet. Manden vil blive afhørt senere i dag.

null

Publiceret 03 December 2014 11:30