Så kan den store skattejagt igen gå i gang på loftet, i kælderen eller i skuret. Bagagerumsmarkedet er tilbage sidste lørdag i maj. (Arkivfoto).

Så kan den store skattejagt igen gå i gang på loftet, i kælderen eller i skuret. Bagagerumsmarkedet er tilbage sidste lørdag i maj. (Arkivfoto).

Find dine lopper frem til bagagerumsmarked

Igen i år er Aabenraa Boldklub og Lokalavisen klar med loppemarked

Af
Af Betina Skjønnemand

Sidste lørdag i maj lyder startskuddet til tredje sæson af bagagerumsmarked, hvor Storetorv i Aabenraa igen fyldes af hygge og mulighed for at købe og sælge sine lopper.
“Vi har haft fin succes de to første år, så vi er klar til at sætte en ny sæson i gang, hvor vi selvfølgelig igen håber på en fornuftig opbakning,” fortæller Jørgen Greve fra Aabenraa Boldklub.
En bod koster 100 kr., og man kan købe en plads ved at henvende sig til på Lokalavisen Aabenraas kontor på Nørreport 10, 1. sal.
“Vi prøver noget nyt i år. Hidtil har bagagerumsmarkedet kun været for private, men i år har vi lukket op for at også småerhverv kan købe en standplads. Det giver forhåbentligt lidt mere volumen,” fortsætter Jørgen Greve.
Bagagerumsmarkedet finder sted sidste lørdag i maj, juni, juli, august og september i år, og alt overskuddet går i lighed med de forrige år til ungdomsarbejdet i Aabenraa Boldklub.
“Vi håber, mange vil kigge forbi markedet. Der plejer at være en rigtig hyggelig stemning på pladsen, og jo velkommen - også bare til at kigge forbi og købe en kop kaffe og et stykke kage,” slutter Jørgen Greve.

Publiceret 10 May 2015 08:00