Nabo efter politiets forklaring i konservativ indbrudssag:

Det er eddermame løgn

Nabo afviser, at fire mænd i varevogn var reklamebude

Af
Jens Berg Thomsen

Forklaringerne stritter i forskellige retninger, efter den konservative valgkampagne fredag var på besøg hos indbrudsoffer  Poul Jensen.
Både folketingskandidat Mette Thiesen og den konservative partiformand Søren Pape Poulsen fortalte efterfølgende på Facebook om, at der havde været tyve på spil i nabohuset, mens de besøgte Poul Jensen i Nødebo, hvor politiet også ganske rigtigt standsede fire mænd i en varevogn.
 

Politiet: Det var reklamebude - nabo: Det er løgn

Forklaringen fra politiet har været, at de fire mænd omdelte flyers eller reklamer, og at man ikke kunne bekræfte, at der var foregået noget ulovligt.
Men den forklaring køber naboerne i området ikke.
"Det er eddermame løgn. Helt ærligt, det er en håndværkerbil med stiger oppe på taget. De havde udenlandske plader og arbejdstøj på. Det er helt ærligt rystende, at politiet lader dem gå," siger Peter Frederiksen, der bor på vejen til DR Nyheder.
"Jeg kigger ind i min nabos have, og her ser jeg manden, der står og spejder ind gennem husets kæmpe panoramavinduer. Da han ser mig, siger han 'hello' på sådan en desperat måde", siger Peter Frederiksen, der oplevede manden som tydeligt nervøs.
Den konservative folketingskandidat Mette Thiesen havde sat mødet op i Nødebo, og hun fortæller, at husets tyverialarm gik i gang. Nordsjællands Politi havde fredag ikke noteret noget om en tyverialarm, men fortæller, at det var en borger, der ringede efter dem.
"Jeg har talt med flere borgere i området, dem der faktisk rykkede ud, da alarmen gik. De fortæller, at den hvide varevogn, på udenlandske nummerplader og med fire mænd siddende på forsæderne, havde cirkuleret i området længe, og at en bekymret borger derfor havde ringet til politiet," skriver Mette Thiesen i en mail til Hillerød Posten.
 

null

Publiceret 31 May 2015 10:37