SEXMISBRUG:

Fire år i fængsel for sex med 10-årig steddatter

Af
Grethe Madsen

Grethe Bo Madsen

Fire dages domsforhandling ved Retten i Horsens endte torsdag 3. september med en dom på fire års fængsel til en 41-årig mand fra Ry-området.
Manden blev fundet skyldig i adskillige gange at have haft samleje og andre seksuelle forhold med sin steddatter fra hun var 10 til hun blev 15 år. De seksuelle forhold stor på i perioden fra 2007 til 2011.
En anonym person med kendskab til den nu 18-årige pige anmeldte i november måned sidste år sagen til Sydøstjyllands Politi. Samme dag opsøgte politiet familien på en adresse i Ry-området, hvor pigen stadig boede sammen med moderen og stedfaderen.
“Sagen er kørt som en nævningesag, da der er påstand om fængselsstraf på mere end fire år. Det er en trist sag, der har stået på siden den nu 18-årige pige var 10 år, og jeg er tilfreds med, at den tiltalte nu har fået sin dom, og at sagen har fået sin foreløbige afslutning,” siger anklager for Sydøstjyllands Politi, Helle Kaad Iversen, i en pressemeddelelse fra Sydøstjyllands Politi.
11 vidner er afhørt i forbindelse med nævninge sagen. Den tiltalte udbad sig betænkningstid i forhold til at anke dommen.

null

Publiceret 04 September 2015 10:00