Vejle-firma køber kendt tøjmærke

Af
Af Jacob Hove

Hanssen Brands A/S i Daugård har netop købt Bruuns Bazaar og BZR, der for nyligt måtte indgive en konkursbegæring.
Men nu får brandet mulighed for at overleve samt vokse sig stærkere. Det skriver Hanssen i en pressemeddelelse.
"Bruuns Bazaar er et skandinavisk ikon på den internationale modescene - en dygtig repræsentant for den stilrene, klassiske og sensuelle nordiske design-dna. På unik og elegant vis har de i over 20 år formået at forene designtraditioner med tidens tendenser. Det vil være forkert, hvis ikke mærket skulle overleve," forklarer Søren Hanssen, CEO i Hanssen Brands A/S.
"Vores ambition er at udvælge de helt rigtige samarbejdspartnere, der formår at drive Bruuns Bazaar og BZR videre med respekt for både det, som kunderne forventer af kvalitet og udtryk og den ånd, som Bjørn og Theis Bruun skabte."
Hanssen Brands A/S er del af den vejlensiske Hanssen-koncern, som bl.a. er storaktionær i IC Group A/S, der bygger på Tiger of Sweden, Peak Performance og Malene Birger. Hanssen Brands A/S har tidligere været medejer af Louis Poulsen og ejer i forvejen flere varemærker inden for beklædning, børnetøj, indretning og briller, der bliver drevet på licens, eksempelvis REDGREEN. Dette fokus på godt skandinavisk design gjorde, at det lå lige for at trække Bruuns Bazaar med ind i 'familien':
"Vi er meget tilfredse med købet, da Bruuns Bazaar som brand passer rigtig godt ind i vores langsigtede vækststrategi. Vi vil opbygge en portefølje af internationale brands, hvor der er mulighed for at skabe synergi på tværs af segmenter og distribution. Vi har altid arbejdet ud fra devisen om, at 'hvad der er værd at gøre, er værd at gøre godt' - og sådan vil vi arbejde med Bruuns Bazaar," forsikrer Søren Hanssen.
LÆS OGSÅ: Uno er gået konkurs og butikken i Vejle lukket

Publiceret 30 March 2016 12:52