Foto: Local Eyes

Foto: Local Eyes

Kajakroere indstillet til dusør:

Reddede ung kvinde op af vandet i Risskov

Tre kajakroere udviste mandag aften en ekstraordinær indsats, da de opdagede en kvinde i nød i vandet. Nu er de indstillet til en dusør af Østjyllands Politi

Af
Jonas Wrede Hansen

Tre kajakroere var mandag aften stærkt medvirkende til, at en drukneulykke ved Risskov ikke udviklede sig voldsomt. Mens de lå i vandet ud for Risskov i deres kajakker, opdagede de, at en yngre kvinde var i nød. De fik fat i hende og svømmede tilbage til land, hvor der blev tilkaldt hjælp.

LÆS OGSÅ: Dreng standset bag rattet i nat

Den gode gerning er blevet bemærket hos Østjyllands Politi, som har valgt at indstille de tre kajakroere til en dusør. Det oplyser Lotte Fisker Jørgensen, kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi, til Lokalavisen Aarhus. 

"Vi kan bekræfte, at en yngre kvinde blev reddet ind af tre kajakroere. Hun blev kørt på hospitalet. De tre kajakroere er blevet indstillet til en dusør for deres ekstraordinære indsats," fortæller hun. 

Hun oplyser desuden til Lokalavisen Aarhus, at politiet fik anmeldelsen fra kajakroerene klokken 19.17 mandag aften, men at hun ikke har oplysninger om kvindens tilstand eller præcise alder udover, at der var tale om en yngre kvinde. 

"Der ligger ikke en kriminel handling bag," fastlår hun.

Se flere videoer på localeyes.dk.

Publiceret 24 April 2018 09:45