Foto: Pressefoto / Per Lange

Foto: Pressefoto / Per Lange

Spilleplan er klar:

Nik & Jay lukker Northside

Earl Sweatshirt åbner og Nik & Jay lukker et meget alsidigt program med 44 spændende navne fordelt på tre dage

For første gang løber Northside i år fra torsdag til lørdag, når den aarhusianske festival skydes i gang om lidt over en måned.

LÆS OGSÅ: Eftertragtet trio giver ekstra koncert i Ceres Arena

Tirsdag er årets spilleplan blevet annonceret. Åbningskoncerten på Green Stage leveres torsdag 7. juni klokken 14.00 af amerikanske Earl Sweatshirt, der gør comeback efter aflysningen i 2015. 15 minutter senere går sangerinden Findlay på Red Stage, og så er der åbnet for en dag med koncerter med blandt andet Mike D, Future Islands, Björk og The War on Drugs inden Richie Hawtin præsenterer sit show CLOSE som afslutning på aftenen. 

Fredag bliver sat i gang med et brag klokken 13.20, hvor Body Count feat. Ice-T åbner ballet med klassikere som “There Goes the Neighborhood” og “Cop Killer”, hvilket burde kunne ryste selv de værste tømmermænd fra dagen inden ud af kroppen på folk. Herefter byder fredagen blandt andet på Cigarettes After Sex, N.E.R.D, Liam Gallagher, A Perfect Circle, The National og Queens of the Stone Age, hvilket sikrer at publikum er godt og grundigt varmet op til de sidste koncerter med Dizzy Mizz Lizzy og MC50.

Sidste dag på NorthSide åbnes klokken 13.20 af det virkelig spændende libanesiske band Mashrou' Leila, der sætter gang i en lørdag, hvor navne som C.V. Jørgensen, Deerhunter, Tyler the Creator, Father John Misty, Beck og Diplo sørger for festen i løbet af dagen, inden NorthSide 2018 skal lukkes med et brag af Nik & Jay.

Den endelig spilleplan kan nu findes på NorthSide.dk samt i den officielle NorthSide 2018 app, hvor man kan begynde at sætte stjerner for at planlægge, hvilke koncerter man skal se for enhver pris.

Bemærk at endagsbilletter til fredag og lørdag allerede er udsolgt. Men der er fortsat ledige endagsbilletter til torsdag samt partoutbilletter, så man kan deltage i alle festivalens tre dage.

NorthSide 2018 afvikles i Ådalen ved Aarhus i dagene 7.-9. juni.

Publiceret 24 April 2018 11:00