DSB skal renovere S-bane igen

Banedanmark er i fuld gang med at renovere nogle af de mange broer, der krydser S-banen. Arbejdet er meget omfattende og det betyder ændringer for S-togene i de kommende tre weekender

Efter at det omfattende skinnearbejde på Farumbanen nu er afsluttet, skal BaneDanmark i gang med at renovere broer over S-togsnettet.
Første weekend i september gælder det flere af broerne på Ringbanen, og de efterfølgende to weekender er det den gamle bro til Svanemøllens Kaserne, som står for tur.
Sådan kører S-tog og Togbusser på Ringbanen 5. - 7. september (fra fredag kl. 21.30):

o Linje F kører mellem Ny Ellebjerg og Flintholm hvert 10. minut.

o Der kører kun Togbusser mellem Flintholm og Hellerup. Togbusserne kører også hvert 10. minut.
Sådan kører S-tog og Togbusser 12. - 14. september og 19. - 21. september (fra fredag kl. 20):
o Der kører Togbusser mellem Svanemøllen og Hellerup. Fredag aften og hele lørdag kører Togbusserne hvert 5. minut. Søndag kører de hvert 10. minut indtil kl. 9, derefter kører de hvert 5. minut resten af søndagen.

o Linje B kører mellem Høje Taastrup og Svanemøllen og mellem Hellerup og Hillerød hvert 20. minut.

o Linje C kører mellem Ballerup og København H hvert 20. minut.

o Linje E kører mellem Køge og Svanemøllen hvert 20. minut.

o Linje F kører mellem Ny Ellebjerg og Hellerup hvert 10. minut som normalt, og mellem Hellerup og Klampenborg hvert 20. minut.

o Linje H kører mellem Frederikssund og Østerport hvert 20. minut efter den normale køreplan. H standser ved Kildedal lørdag mellem kl. 9.30 og 16.

Det er også muligt at tage med Kystbanen mellem København H - Nørreport - Østerport - Hellerup - Klampenborg. Kystbanen kører hvert 20. minut med standsning ved alle stationer.
Information til passagererne
Køreplanerne ligger på www.dsb.dk og kan også hentes som folder i Kort & Godt butikkerne og i alle billetsalg på S-banen.
Passagerer kan desuden få råd og vejledning undervejs ved at ringe til DSB´s servicetelefon på perronen eller ved at ringe på telefon 70 13 14 15.

Publiceret 01 September 2008 10:00