31. januar er det slut med Irma-pigen i bybilledet på M.D. Madsensvej. Foto: Mads Hussing.

31. januar er det slut med Irma-pigen i bybilledet på M.D. Madsensvej. Foto: Mads Hussing.

Irma lukker butikken i Allerød

Af
Af Michael Braunstein

Irma har besluttet at lukke butikken på M. D. Madsensvej. Sidste åbningsdag bliver 31. januar 2009. Årsagen til lukningen beskriver Irma sådan i en pressemeddelelse: 'Butikken i Allerød har haft en meget loyal 'fan-klub', men desværre har fanklubben altid været for lille i forhold til at drive en lønsom forretning i byen. Irma har således været ret tålmodige med hensyn til at skabe et positivt driftsresultat.'
Irma har drevet forretning i mange år i Allerød. Først i den nuværende Fakta-butik og siden 1995 på M.D. Madsensvej, da Irma overtog en tidligere købmandsbutik

Om bestræbelserne på at skabe et positivt driftsresultat siger Irmas adm. direktør, Alfred Josefsen:
"Det er ikke lykkes på trods af mange års koncentreret indsats, og på trods af mange dygtige ledere og medarbejdere i tidens løb."
Alfred Josefsen er i øvrigt er glad for, at Irma så sent som sidste år satsede en dyr modernisering af butikken for at undersøge, om butiksstandarden skulle være årsagen til det konstante salg.
Han oplyser, at butikken har været lukningstruet i samtlige de 10 år, han har været chef for Irma.
"Men hver gang har vi overbevist os selv om, at vi da bør kunne drive forretning i så god en by som Allerød. Det kunne vi bare ikke - og lukker ned nu, fordi effekten af finanskrisen kan forventes at bidrage yderligere til en forværring af resultaterne".

"Der vil i videst muligt omfang arbejdes på at omplacere vores medarbejdere i forbindelse med lukningen, således at de kan indplaceres i øvrige Irma-butikker, hvoraf de nærmeste ligger i Hillerød, Birkerød, Farum og Hørsholm," siger Alfred Josefsen.

Publiceret 08 January 2009 10:48