Web-tv:

Søs Fenger på AllStar-jagt i Lyngby

Teenagetøser med store sangdrømme og baskende sommerfugle i maven var i klart overtal, da Søs Fenger torsdag inviterede til 'AllStars'-audition i Lyngby Kulturhus. DGO var med

Af
Af Katja Nathalie Rasmussen

Peter Hansen og Farrokh

Fra dametoilettet strømmer et par spæde strofer ud. Amanda Wendel på 13 år varmer stemmen op foran spejlet. Om få minutter skal hun på scenen og synge for Søs Fenger, og sommerfuglene i maven presser sig på:
"Jeg elsker at synge, så jeg glæder mig, men jeg er også rigtig nervøs." Det samme er de over 200 andre håbefulde audition-deltagere fra Lyngby og omegn, som på forhånd har meldt deres ankomst. Alle drømmer de om en plads i TV2's store underholdningsprogram 'AllStars', der fra april byder på en ny omgang korsang i primetime.
Søs Fengers kor skal dyste mod rapduoen UFO Yepha, Flemming 'Bamse' Jørgensen, Karen, Mike Tramp og Steen Jørgensen fra 'Sort Sol' om præmien på 250.000 kroner. Vinder Søs Fenger, vil hun bruge pengene på at oprette en lokal afdeling af Natteravnene i sin gamle hjemby, Lyngby.

Gav Søs kuldegysninger

Efter to timers audition har Søs Fenger sagt 'måske' til en god del af de håbefulde sangere. Blot én sanger overbeviste med det samme Søs om, at hun skal være én af de tyve sangere i 'Fenger AllStars'.
"Hun havde en soleklar udstråling, og hendes sang gav mig kuldegysninger. Jeg går efter at få en god oplevelse," siger Søs Fenger, da DGO fanger hende mellem prøverne. Hun er positivt overrasket over flere af de helt unge sangere.
"Jeg synes, det er fantastisk så stor en ro, mange af dem udviser. Der er især én, som har overrasket mig meget i dag. Hun er kun 11 år. Jeg havde egentlig ikke tænkt mig, at jeg skulle have nogle SÅ unge med, men hun fik et 'måske'."

Mette Grønkær Thanning er med i kampen om en plads i Søs Fengers AllStars-kor. Foto: Farrokh

Mette Grønkær Thanning er med i kampen om en plads i Søs Fengers AllStars-kor. Foto: Farrokh

Korsang er fedt

Udenfor kulturhusets Kuhlau-sal venter 35-årige Mette Grønkær Thanning på, at det bliver hendes tur. Hun har masser af korerfaring fra Gladsaxe Teater og håber på, at det kan komme hende til gode.
"Jeg synes, at jeg er godt rustet, og det giver mig stor ro. Korsang giver et stort sammenhold og samvær, og det er fedt. Så da jeg så, at der var audition her i Lyngby, tænkte jeg, at den skulle jeg bare med til," siger hun.
Vil du se, hvordan Mettes audition gik? Så klik på linket til web-tv øverst på siden.

Publiceret 19 February 2009 19:54