Fra Europa-Parlamentet til SIND-ambassadør: Poul Nyrup Rasmussen (S) taler i Galaksen 16. juni.

Fra Europa-Parlamentet til SIND-ambassadør: Poul Nyrup Rasmussen (S) taler i Galaksen 16. juni.

Nyrup til handicap-jubilæum i Værløse

Fhv. statsminister taler ved Danske Handicaporganisationers 75-års jubilæum

Han er tidligere statsminister og nu også snart forhenværende medlem af Europa-Parlamentet.
Poul Nyrup Rasmussen (S), der i efteråret blev udnævnt til ambassadør for Landsforeningen SIND, kommer nu til Værløse, i forbindelse med et arrangement, der holdes i anledning af Danske Handicaporganisationers (DH) 75-års jubilæum.
Nyrup har selv forklaret, at det er hans intention, at han nu efter EU-valget vil gøre en større indsats for handicappede, specielt for de psykisk syge, og tirsdag den 16. juni klokken 19-21 i den lille sal, Orbit, kan man opleve den fhv. statsminister i Galaksen i sin nye rolle.
Her vil han holde oplæg om vilkårene for borgere med psykiske sygdomme i dagens Danmark. Derefter bliver der mulighed for debat. Alle er velkomne til arrangementet.

Fire gange jubilæum

"DH-Furesø er meget taknemlig for, at Danske Bank har valgt at støtte tirsdagens arrangement. Derudover har vi til de andre arrangementer fået mindre tilskud fra to lokale handicaporganisationer - nemlig Furesø-afdelingen af Landsforeningen LEV og Furesø-Allerød-afdelingen af Dansk Handicap Forbund," siger Karin Beyer, formand for DH-Furesø.
Hun tilføjer, at man stadig afsøger muligheden for yderligere støtte til jubilæums-arrangementerne.
Når DH fylder 75 år, vil der lokalt i Furesø finde fire offentlige arrangementer sted, som hver sætter fokus på forskellige typer af funktionsnedsættelser.
"Spændende oplægsholdere vil belyse forskellige aspekter af tilværelsen for mennesker med handicap, på en måde som alle kan få udbytte af at høre. Ved mødet tirsdag den 16. juni der fokus på psykiske sygdomme," siger Karin Beyer.

Publiceret 08 June 2009 09:50