Big Fat Snake har indgået forlig i dag.

Big Fat Snake har indgået forlig i dag.

Big Fat Snake indgår forlig

Farcen om retten til at videreføre navnet 'Big Fat Snake' er slut. Udbryderen Peter Viskinde må opgive navnet 'Big Fat Snake'

Af
Jesper Lundh

Musik-Danmark har i flere måneder været velsignet med to 'Big Fat Snake', efter guitaristen Peter Viskinde ragede uklar med de øvrige medlemmer af et af de mest sælgende danske rock-bands.
Viskinde mente, at han havde retten til navnet og nåede endda også at udgive en cd under navnet 'Big Fat Snake'.
Men i dag indgik parterne forlig, så Danmark igen må nøjes med et 'Big Fat Snake' - og tak for det vil nogen måske mene.
Parterne er enige om, at Jens Fredslund, Pete Repete, Asger Steenholdt og Anders Blichfeldt fortsat har retten til at bruge bandnavnet og varemærket 'Big Fat Snake'.
Det oplyser bandets pladeselskab Mermaid Records ifølge Ekstrabladet.dk.
Peter Viskinde fortsætter med sit eget band under et andet navn, og lover i den forbindelse, at det ikke bliver til at forveksle med 'Big Fat Snake'.
Efter tre måneders mudderkastning og trusler om fogedforbud har parterne erkendt, at balladen har taget for mange ressourcer og fyldt for meget.
De fem har derfor besluttet at komme videre og lukke sagen en gang for alle.
De fem musikere har givet håndslag på at optræde loyalt overfor hinanden og den aftale, de har indgået.
Pladeselskabet oplyser endvidere, at ingen af parterne vil udtale sig yderligere om sagen, og hvad der har været op og ned i den hidtidige konflikt.
'Big Fat Snake' blev dannet i 1991.

Publiceret 16 June 2009 21:36