Det er en provokation overfor borgerne, at kommunalbestyrelsen mødes til festmiddag, mener den radikale Trine Nebel Schou.

Det er en provokation overfor borgerne, at kommunalbestyrelsen mødes til festmiddag, mener den radikale Trine Nebel Schou.

Radikale melder afbud til sommermiddag:

Det er fråds

Fråds at samle kommunalbestyrelsen til middag med fjordrejer, sommerbuk og årgangsvine, når kommunen skal spare, mener Radikale Venstres spidskandidat i Lyngby-Taarbæk, Trine Nebel Schou

Af
Steen Trolle

Når Kommunalbestyrelsen i Lyngby-Taarbæk på torsdag runder forårets møder af med den traditionsrige sommermiddag på rådhuset, så mangler der to politikere ved de festpyntede borde. Den radikale byrådsgruppe har nemlig valgt at melde afbud til, hvad de opfatter som utidig fråds midt i en sparetid. "På grund af kommunens elendige økonomiske tilstand mener Radikale Venstre, at det er en unødig arrogant provokation af borgere og medarbejdere i Lyngby-Taarbæk Kommune, at kommunalbestyrelsen efter et budget med hovedløse nedskæringer tildeler sig selv en festmiddag, hvor kuvertprisen ikke just er en bagatel, og hvor der står tjenere parat til at servicere kommunalbestyrelsens medlemmer som var vi noget særligt," lyder det i en pressemeddelelse fra den Radikale Venstres spidskandidat Trine Nebel Schou. I stedet for den traditionrige menu med fjordrejer, sommerbuk og friske jordbær med hjemmelavet is, garneret med årgangsvine fra rådhusets vinkælder, burde kommunalbestyrelsen vælge et mere afdæmpet niveau, mener Radikale Venstre, som har et alternativt forslag: Lad Den Kommunale Madservice stå for menuen. Det er som bekendt Den Kommunale Madservice, der leverer mad til kommunens ældre, og som har været et af forårets store diskussionsemner i kommunalbestyrelsen, fordi et flertal har bestuttet at sende opgaven i udbud.

Publiceret 16 June 2009 06:00