Arkivfoto

Arkivfoto

Busselskab:

Det kunne være gået helt galt

Det var heldigt, at der ikke skete mere, da en varevogn torsdag bragede ind i siden på bus, der var fyldt med skolebørn - det mener busselskabet

Af
Martin Warming

Martin Warming

Det var rent held, at der ikke var nogen, der kom alvorligt til skade, da en varevogn torsdag formiddag bragede ind i siden på buslinje 500S på Bistrupvej i Farum. Bussen var blandt andet fyldt med skolebørn fra 2.b. på Stavnsholtskolen i Farum, men ud over en 8-årig skoledreng, der klagede over smerter i nakken, slap passagerne og chaufføren fra ulykken uden skader.

Men det var formentlig kun fordi, de var heldige, mener sekretariatschef Claus Hermansen fra Movia, der driver buslinjen.

"Bussens ene hjørnestolpe blev slået i stykker ved sammenstødet. Der har virkelig været tryk på, og det er heldigt, at der ikke skete mere, end der gjorde," siger Claus Hermansen.

Ulykken skete, da en varevogn, der holdt inde i vejkanten, pludselig svingede ud på kørebanen, uden at chaufføren orienterede sig først. Bussen røg over i den modsatte vejbane, og flere af bussens ruder smadrede.

Publiceret 19 June 2009 15:00