Pussycat Dolls spiller på Gentofte Stadion

Amerikanske Pussycat Dolls holder hof på Gentofte Stadion sammen med Anna David, Medina Sukkerchok og Agnes Carlsson

Af
Jesper Lundh

Pussycat Dolls kommer for første gang til Danmark lørdag den 22. august - og tourens eneste skandinaviske koncert foregår på Gentofte Stadion.
Pussycat Dolls har igennem de sidste fem år leveret ballader og dansemusik såsom "Stickwitu" og "Don't Cha". Der er med andre ord lagt i ovnen til den helt store popoplevelse, når Nicole Scherzinger og co. går på scenen med deres hits
100% Girlpower
Foruden Pussycat Dolls kan man også opleve en bred vifte af tidens mest toneangivende skandinaviske acts inden for R'nB og pop. Både den storsælgende Agnes Carlsson, aktuel med kæmpehittet "Release Me", albumaktuelle Anna David, allestedsnærværende Medina og forårshittet Sukkerchok lægger vejen forbi Gentofte den 22 august.

Oprindeligt skulle koncerten med Pussycat Dolls afholdes på Royal Canin Arena i Odense, men da Odense Kommune bad arrangøren, Group Romeo, om at flytte eventen til en mere egnet location, trådte Gentofte Stadion til og tilbød de perfekte rammer for en koncert af denne kaliber.
Gentofte Stadion har tidligere lagt græs til meget store koncerter, bl.a. har U2 og Metallica spillet udsolgte koncerter på stadionet.

Publiceret 24 June 2009 11:15