Kasper Sørensen og Stine Faaborg tænker på

Kasper Sørensen og Stine Faaborg tænker på "Man in the Mirror" og "Billie Jean" som Jacksons bedste numre. Alle foto: John Jessen Hansen

Michael Jackson-fan:

"Jeg fældede en tåre"

Michael Jacksons død påvirkede også i Hillerød fredag

Mange hillerødanere vågnede fredag morgen til beskeden om, at Kongen af Pop, Michael Jackson, torsdag nat døde. Den amerikanske legende skulle i juli spille sine efter sigende sidste koncerter, men så langt nåede han ikke. Det var tilsyneladende et hjertestop, der satte en stopper for stjernens come back-tour - og Jackson blev erklæret død på et hospital i Los Angeles klokken 23.26 dansk tid.

Kasper Sørensen og Stine Faaborg læste mange beskeder om Michael Jackson, da de loggede sig på Facebook fredag morgen.

"Alle skrev om ham - at de var triste og sådan. Blandt andet har jeg en ven, som skulle til tre-fire koncerter i London, og han var rigtig ked af det. Han skrev, han ville komme til at savne ham," fortæller Kasper.

"Selvfølgelig er man trist over det. Han var en legende - og han har altid været stor. Billie Jean for eksempel... Det er et rigtig godt nummer," siger Stine, mens Kasper nævner "Man in the Mirror".

Plakater på alle vægge

For nogle havde stjernen en ganske særlig betydning:

"Han var min barndomshelt - den bedste, simpelthen. Der var ikke en bar plet på væggen med alle de plakater, jeg havde hængt op med ham. Jeg har ikke lyttet til ham i nogle år nu, men jeg tænkte da, at det var ærgerligt, da jeg hørte i morges, han var død," fortæller 29-årige Helgi Thorsson, Hillerød, som Hillerød Posten møder på Slotsgade fredag formiddag.

Helgi Thorssons yndlings Jackson-nummer er

Helgi Thorssons yndlings Jackson-nummer er "man in the Mirror".

Vi har mistet en stor mand

Også hans kammerat 38-årige Lars Absalonsen er påvirket af de triste nyheder:

"Jeg har det skidt. Han var et stort forbillede, også for unge. Det var kedeligt, han fik den sag om pædofili, men det ændrede ikke min holdning til ham. Jeg er vokset op med ham, og mine børn er vokset op med ham. Jeg har også spillet ham meget, dengang jeg var DJ. Han lavede så meget godt musik og gode tekster."

Lars Absalonsen fældede endda en tåre, da han hørte nyheden i morges.

"Vi har mistet en stor mand. Så på samme måde som med prinsesse Diana fældede jeg en tåre. Nu skal jeg ud og købe alle hans plader. De gamle LP'er lidt ridsede - så nu skal jeg have ham på CD."

Lars Absalonsens yndlingsnummer er

Lars Absalonsens yndlingsnummer er "Earth Song" - og så selvfølgelig Thriller-albummet.

Triste

Dorte Sofie Emus og Anders Emus, der er ude og trille en tur med lille Jacob i barnevognen, blev også lidt triste, da de hørte om pop-stjernens død.

"Jeg så det på tekst-tv i morges og blev meget trist. Jeg tænkte også på min svigerinde, som havde billet til en koncert i London. Det er ærgerligt for hende. Det var også en trist, trist skæbne, han fik. Nu hvor han ellers skulle have oprejsning med alle koncerterne. Han har lavet så meget fedt musik, og jeg har minder fra alle numrene," siger Dorte Sofie.

"Det er en legende, der er slut... Jeg kunne ikke lade være med at tænkte på, om det var selvmord. Om han var i tvivl om, hvorvidt han kunne løfte opgaven," siger Anders.

Dorte Sofie Emus tænker på

Dorte Sofie Emus tænker på "Man in the Mirror" som en Jacksons mest karakteristiske numre.

Som Elvis

Bettina Holk fra Hillerød er ikke så påvirket af nyheden, men "selvfølgelig gør det indtryk", som hun siger.

"Han er jo noget i retning af Freddie Mercury - og Elvis. Musikmæssigt er han ikke noget for mig - jeg er mere til rock. Men det var en trist skæbne, han fik."

Hvordan har du det med Michael Jacksons død? Er du brændt inde med koncert-billetter, eller er du mega-fan? Fortæl din historie ved at skrive en kommentar i feltet herunder...

For Bettina Holk er

For Bettina Holk er "Bad" et rigtigt Jackson-nummer - hvor hun tænker på videoen med hans optræden og specielle dans og kostumerne...

Publiceret 26 June 2009 11:00