Slangerup Bio - tæt på at blive ramt af lynet - og nu snart på sommerie. (Arkivfoto)

Slangerup Bio - tæt på at blive ramt af lynet - og nu snart på sommerie. (Arkivfoto)

Lynet stoppede bio-forestilling

Slangerup Bio måtte stoppe forestillingen "Sorte Kugler", da lynet slog ned tæt ved biografen.

Af
Michael Harsvik

Michael Harsvik

I forbindelse med uvejret over Slangerup fredag den 19. juni, slog lynet ned tæt ved Slangerup Bio. Det fik publikum og aftenens operatør at mærke fredag aften. Motoren, som skulle trække scenetæppet til side, virkede ikke, men operatøren fik langsomt lirket tæppet til side. Sidebelysningen kunne heller ikke reguleres ned, men også dette problem fik operatøren løst. "Og det udløste et stort bifald fra publikum, som så endelig kunne komme til at se aftenens film: "Sorte Kugler"," fortæller Birgit Eckeroth fra Slangerup Bio.
"Det viste sig dog at også alle computerne hvor billetbestilling og salg foregår fra heller ikke virkede, så en anden frivillig medarbejder fra biografen fik hele lørdagen til at gå med at skille og samle computere så søndagens forestillinger kunne vises uden de helt store problemer. Sådan et lynnedslag har givet flere af vores medarbejdere lidt ekstra arbejde med at få kontakt med håndværkere og forsikringsselskaber," fortæller hun.

Sommerferie

Slangerup Bio nærmer sig nu sommerferieperioden, hvor biografen holder sommerlukket. Sidste forestilling spilles søndag den 5. juli og vi åbner igen efter ferien mandag den 3. august. Sommerferien vil blive brugt til at få gjort lidt ekstra rent i krogene samt repareret og frisket op rundt omkring i biografen. Er der nogle der skulle få lyst til at give en hånd med så tager vi altid gerne imod, ligesom der altid kan bruges operatører og biopassere.

Publiceret 30 June 2009 07:00