Nu er renoveringspuljen tom - 114.000 har fået behandlet deres ansøgning.

Nu er renoveringspuljen tom - 114.000 har fået behandlet deres ansøgning.

Renoveringspuljen er tom

Omkring 114.000 danskere har fået behandlet deres ansøgning om at få del i renoveringspuljen - langt de fleste har fået ja

Af
Jesper Lundh

Nyt fyr, nye ruder eller nyt køkken. Omtrent 114.000 ansøgninger til renoveringspuljen er nu behandlet, og nu er puljen brugt op. Ud af de 114.000 skal lidt over 20.000 ansøgere indsende supplerende oplysninger, mens cirka 3.000 ansøgere står på venteliste - og de fleste af disse ansøgninger forventes imødekommet
"Vi har tidligere stillet ansøgerne i udsigt, at de ville få svar fra os inden udgangen af juni måned. Og det nåede vi. Vi har nu behandlet alle ansøgninger, og de fleste har fået tilsagn om tilskud til deres boligprojekter," siger direktør i Erhvervs- og Byggestyrelsen Finn Lauritzen.
"Godt 20.000 ansøgninger mangler oplysninger. I disse sager har vi bedt ansøgerne om yderligere oplysninger. Jeg håber, at vi får disse oplysninger så hurtigt, at vi kan være færdige med disse ansøgninger i løbet af juli måned."
De ansøgere, der endnu ikke har fået svar, står på venteliste. De fleste af disse ansøgninger forventes imødekommet, fordi det er tvivlsomt om alle dem, der skal indlevere ekstra oplysninger, er berrettiget til tilskud. Der kan dog godt gå 1-2 måneder, før denne proces er færdig.
Renoveringspuljen forventes at sætte gang i boligprojekter for cirka seks milliarder kroner og har ifølge Erhvervs- og Byggestyrelsen allerede bidraget til at reducere ledigheden i byggefagene. Langt de fleste ansøgere har fået tilsagn om tilskud. Kun ca. 3 % har fået afslag.
Læs mere på www.boligforbedringer.dk

null

Publiceret 30 June 2009 21:13