Se salgspriser gratis på nettet

Boligsælgere og -købere kan nu følge salgspriserne gratis på nettet. Boligmarkedet bliver nu endnu mere gennemskueligt

Af
Jesper Lundh

Nu bliver det betydeligt nemmere at gennemskue, om den bolig, man har lyst til at købe, har den rette pris. Boliga.dk offentliggør i dag opdaterede salgspriser på alle solgte huse og lejligheder i hele Danmark, og dermed kan man nu se, hvordan prisniveauet er på den vej, hvor man vil købe bolig. Samtidig kan man sammenligne tallene med udbudspriserne på de huse og lejligheder, der ligger til salg i området.
Også Boligportal.dk tilbyder fra i dag et kig på salgspriserne, men indtil videre er Boliga.dk det eneste sted, hvor det er gratis.
"Sådan er det med alle de data, vi viser, og sådan bliver det ved med at være. Salgspriser har været den mest efterspurgte service hos vores brugere, og nu er der endelig blevet muligt for os at implementere den," siger Ricco Zuschlag, der er medstifter og partner i Boliga.
Skarp udgangspris
Han understreger, at både købere og sælgere vil få gavn af den nye service.

"For køberne giver det en endnu større gennemsigtighed, fordi man kan se de faktiske salgspriser i området og derved få endnu mere indsigt i den bolig, man overvejer at købe. Et boligkøb kan i manges tilfælde være den største beslutning og investering, man foretager i livet, og derfor er det ekstremt vigtigt, at man får så mange oplysninger som muligt. Desuden vil sælgere kunne orientere sig om priserne i nabolaget og dermed sætte en skarp udgangspris," siger Ricco Zuschlag.

Boligas nye, gratis service vil jævnligt blive opdateret med de nyeste handler. Se selv salgstallene ved at klikke ind på www.boliga.dk .

Publiceret 06 October 2009 11:24