Tyveknægte i Ryomgård forfulgt og indhentet på motorvejen ved Trige

En vågen person fra en virksomhed i Ryomgård fulgte efter et par tyveknægte. Vedkommende fik undervejs fat i politiet, som så kunne fuldende arbejdet ved at anholde tyvene på motorvejen ved Trige.

Af
Af Anette Bonde

Mandag eftermiddag blev der fra to virksomheder i Vestergade i Ryomgård stjålet metalaffald i form af kabler, kloakdæksel, bladfjedre, tipcylindre, tandhjul til bulldozer med mere. Værdi cirka 8000 kroner.
Tyveriet blev opdaget af en vågen person i én af virksomhederne. Denne bemærkede et par personer, der kørte fra stedet i en udenlandsk indregistreret bil. Vedkommende fulgte efter bilen og ringede undervejs til politiet, som sendte to patruljevogne.
Politiet indhentede bilen på motorvejen i nærheden af Trige, og det viste sig at være en tysker og en polak, der var gerningsmænd til tyveriet i Ryomgård. Personerne blev inviteret ind på politigården til afhøring. Her klarede polakken frisag, mens tyskeren inkasserede en bøde, en såkaldt "straksbøde", hvorefter han blev løsladt og metalaffaldet tilbageleveret.

Publiceret 06 October 2009 10:45