Kenneth Carlsen bliver nu beskyldt for at hyre ulovlig arbejdskraft.

Kenneth Carlsen bliver nu beskyldt for at hyre ulovlig arbejdskraft.

Kenneth Carlsen hyrer ulovlige håndværkere

Eks-tennisspilleren hyrede entreprenør, der tilsyneladende bruger ulovlig arbejdskraft fra Østeuropa

Af
Jesper Lundh

Den tidligere tennisspiller Kenneth Carlsen har fået en sag hos Skat og Arbejdstilsynet på halsen efter at han angiveligt har hyret ulovlige polske håndværkere til at istandsætte hans nye bolig i Klampenborg. Håndværkerne er ifølge Ekstrabladet ikke registreret i det såkaldte RUT-register, som loven kræver af udenlandske arbejdere.

Arbejdet i Klampenborg bliver udført af selskabet Dreyer Gruppen Aps, som bliver betalt af Kenneth Carlsen.
"Jeg ved ingenting om byggeri, men jeg rådgav mig med nogle, som sagde, jeg skulle indhente nogle tilbud. Dreyer Gruppen er dem, jeg har taget entreprise hos eller entreret med, eller hvad det nu hedder. Jeg går selvfølgelig ud fra, de har styr på tingene," siger den pensionerede tennisspiller til Ekstrabladet. Han mener selv, at han har handlet i god tro.
Ifølge avisen har Michael Alexander Dreyer, der både er stifter og ejer af entreprenørselskabet, blandt andet faktureret moms uden at være momsregistreret og udbetalt løn uden at indberette korrekt A-skat.

Selskabets egenkapital er minus ti millioner kroner, og både bogføringsloven og anpartshaverloven er ifølge avisen overtrådt.

Alligevel holder Michael Dreyer fast i, at alt er i skønneste orden.

"Der er ikke noget fordækt i denne historie. Mine medarbejdere er registreret, som de skal være," siger han til eb.dk på trods af, at RUT-registret, der registrerer udenlandsk arbejdskraft, afkræfter, at det er tilfældet.

Publiceret 07 October 2009 15:28