Lokalavisen.dk samler de bedste og vigtigste nyheder fra 20 lokale ugeaviser i Danmark.

Lokalavisen.dk samler de bedste og vigtigste nyheder fra 20 lokale ugeaviser i Danmark.

Lokalavisen.dk er landets hurtigst voksende website

Trafikken på lokalavisen.dk er steget med fantastiske 285 procent i løbet af det seneste år

Af
Kim Belmark

Kim Belmark

Lokalavisen.dk - det website, du læser på lige nu - er det hurtigst voksende blandt landets større internet-sites. I løbet af et år har sitet øget sit antal af brugere med fantastiske 285 procent.

Det fremgår af en undersøgelse, der er lavet af FDIM, Foreningen af danske internetmedier, og Gemius, som er et internationalt online-analysefirma.

Målingen viser trafikken det seneste år, i perioden fra august 2008 til august 2009. Det er blandt de store danske sites med over 100.000 brugere, at lokalavisen.dk har taget den gule førertrøje og er gået i suverænt udbrud.

Stigningen i trafikken på 285 procent på et år er mere end tre gange større end nummer to på listen - billed-bladet.dk, som har haft en vækst på 79.5 procent. På top 10-listen over de største danske vækst-medier på internettet findes for eksempel også iform.dk (42 procent i vækst), seoghoer.dk (40 procent) og 24timer.dk (31,5 procent).

Lokalavisen.dk er det overordnede modersite for 20 ugeavisers lokale sites, eksempelvis Roskilde Avis, Villabyerne, Det Grønne Område, Hvidovre Avis og Lokalavisen Århus.

De 20 lokale ugeaviser har hver deres undersite til Lokalavisen.dk, hvor man finder de bedste og vigtigste lokale nyheder. Her er der også ivrig lokal debat, web-tv-indslag fra nærområderne og artikler, som varmer op til kommunalvalget i midten af november. Og hver dag udsender lokalavisen.dk og de mange undersites et gratis nyhedsbrev.

Du kan altså glæde dig over, kære læser, at du lige nu gør som tusinder af andre: Bruger Danmarks mest succesfulde web-site.

Bag lokalavisen.dk står Politikens Lokalaviser, som er et datterselskab under JP/Politikens Hus

Publiceret 07 October 2009 03:00