Arkivfoto

Arkivfoto

Fugleedderkop løs i Humlebæk

Butiksassistent fandt fugleedderkop i en klase bananer

Af
Martin Warming

Martin Warming

En fugleedderkop dukkede lørdag eftermiddag op blandt bananerne i SuperBrugsen i Humlebæk, men da Falck kom for at hente den, var den i mellemtiden stukket af og er således stadig på fri fod. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.
Politiet havde ikke selv lyst til at tage sig af den store edderkop og sendte derfor Falck ud for at kigge på det forvoksede insekt. I mellemtiden ønskede brugsfolkene ikke at have edderkoppen rendende rundt i butikken - sæt nu den gemte sig i afdelingen for damelingeri eller lavede andre narrestreger - så de bar banankassen ud på parkeringspladsen.
Et forståeligt træk, hvis de ellers havde husket at sætte låg på papkassen. Men det havde de ikke, så da Falck ankom var der bananer i overflod, men ingen fugleedderkop.
Bare rolig, siger vagthavende ved Nordsjællands Politi til folk i Humlebæk og omegn. Fugleedderkopper har ifølge hans oplysninger ingen chancer for at overleve uden for terrarier i Danmark, så formentlig er den lodne krabat allerede kradset af.

Ellers kan det være, at andre end den arme butiksassistent får sig en overraskelse en af de kommende dage, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Publiceret 19 October 2009 08:37