Maria og Michael:

Stop røverhistorierne

Maria og Michael fra Talent 09 føler sig uretfærdigt behandlet af pressen

Af
Martin Warming

Martin Warming

Hørsholm-parret Maria Rudi og Michael Bjørnson, der skal deltage i finalen i Talent 09 på fredag, er ved at være godt trætte af at læse usande historier om dem selv. Parret føler sig uretfærdigt behandlet af flere medier, og klandrer blandt andet pressen for at opfinde historier, der har haft til formål at gøre dem mere professionelle, end de i virkeligheden er.

Men uanset hvor mange kongelige familiemedlemmer, Maria og Michael har sunget for, eller hvor mange koncerter, de har givet, så er det ikke noget problem for deres deltagelse i Talent 09, mener ægteparret selv.

Klik her og se interview med Maria og Michael

"Dem, der har skrevet noget negativt, har været dem, der tror at Talent 09 er et amatørprogram. Men det er det ikke. Det er et talentprogram, og det vil sige, at man skal have gjort noget i nogle år, og at man skal have øvet noget op, for at deltage i programmet," siger Maria Rudi.

Det gør ondt

Selv om Maria og Michael for det meste trækker på smilebåndet, når de læser usande historier om dem selv, så er de ikke helt upåvirkede at situationen.

"Hvis man skriver noget, der rent faktisk ikke passer, så gør det ondt. Det har vi oplevet mange gange," fortæller Maria Rudi.

Klik her og se interview med Maria og Michael

Maria og Michael var forberedte på en vis interesse fra pressens side, da de valgte at stille op til Talent 09, men det kommer alligevel bag på ægteparret, at en del af historierne om dem har været det pure opspind.

"Jeg har blandt andet læst, at jeg har gået på musikkonservatoriet i fem år i Aalborg, og det kunne jeg da rigtig godt tænke mig at have nogle papirer på, for det har jeg aldrig gjort," siger Maria Rudi.

En af de første historier, der blev skrevet om Maria og Michael, handlede om, at de skulle have sunget på den store scene til H.C. Andersens jubilæumshow i Parken. Men ifølge Michael Bjørnson blev den historie også skrevet af en journalist med en lidt for livlig fantasi.

"Sandheden er, at vi sang til et lukket arrangement for 50 mennesker, der skulle ind og se showet og vores betaling var otte billetter til jubilæumsshowet," fortæller Michael Bjørnson.

Klik her og se interview med Maria og Michael

Publiceret 19 October 2009 12:00