Erik Wetche (tv) sammen med Michael Medom Hansen, foran Hørsholm Rådhus.

Erik Wetche (tv) sammen med Michael Medom Hansen, foran Hørsholm Rådhus.

C-suppleant går til Venstre

Venstre har fået et nyt, men bekendt navn på listen over kandidater til kommunalvalget, da de konservatives 1. suppleant Erik Wetche har meldt sig ind i Venstre

Af
Tekst og foto: Mads Hussing

Erik Wetche, der er de konservatives 1. suppleant til Hørsholm Kommunalbestyrelse, har valgt at stille op for Venstre ved kommunalvalget d. 17. november. Erik Wetche har flere grunde til at tage springet fra konservativ til venstremand.

"Den konservative gruppe har et stort medansvar for en række uløste problemer i kommunen. Havnesagen burde være løst for længst, og her skulle gruppen have været mere resultatskabende. Derudover kalder kommunens økonomiske situation også på et nyt politisk lederskab," siger Erik Wetche, der har fået placeringen som nummer 14 på Venstres kandidatliste.

"Man skal have en god bagstopper, og selvom jeg står nederst på listen så stiller jeg op for at blive valgt. Jeg har tidligere stået langt nede og blevet valgt," siger Erik Wetche, der har fuld opbakning fra hjemmefronten, idet fruen også har meldt sig ud af Det Konservative Folkeparti og ind i Venstre.

"Venstre har vist vilje til at gå foran med løsninger på kommunens økonomiske udfordringer, og tilpasse udgifter til indtægter for at undgå for store skattestigninger, men samtidig har Venstre ønsket at fastholde en god service på dagtilbud, skoler og ældrepleje," siger den nye kandidat, der ser muligheder i venstres borgmesterkandidat Michael Medom Hansen.

"Vi skal have nyt og ungt blod på borgmesterposten, og med mit kendskab til Michael Medom Hansen, er jeg overbevist om, at han vil blive en rigtig god borgmester for Hørsholm. Jeg har oplevet Venstres gruppe som konstruktiv og resultatsøgende, og er glad for nu at være en del af Venstres hold."

Positivt modtaget i Venstre

Venstre i Hørsholm tager positivt imod Erik Wetche og er glade for opbakningen til partiets politik. "Vi er glade for, at Erik har valgt at stille op sammen med os. Jeg har kendt Erik i godt 25 år, han vil gøre vores liste endnu stærkere og bredere. Hans holdninger er fint i tråd med de tanker, vi har om udviklingen af Hørsholm Kommune," siger venstres borgmesterkandidat Michael Medom Hansen.
Erik Wetche sad i Hørsholm Kommunalbestyrelse i perioden 2001-2006, og var senest indkaldt som suppleant i kommunalbestyrelsen, til vedtagelsen af kommunens budget for 2010 5. oktober i år.

Publiceret 22 October 2009 08:30