Vidner så mistænkelig person efter indbrud i Grenaa

Det var tæt på, men det lykkedes ikke politiet at anholde gerningsmanden til et indbrud i en villa i Grenaa i går. To vidner har dog kunnet give et signalement af vedkommende.

Af
Af Anette Bonde

Et vidne har beskrevet en mistænkelig person i forbindelse med et indbrud i en villa på Niels Juelsvej i Grenaa torsdag formiddag. Personen kom ud fra en villa, der kort forinden var blevet udsat for indbrud.
En beboer i huset, der kortvarigt havde været væk, opdagede indbruddet, da hun kom hjem. Mens hun ringede til politiet så hun ligeledes gerningsmanden og kunne beskrive vedkommende.
Indbruddet skete ved 10.30 tiden, og gerningsmanden knuste en rude i en dør. Da politiet kom frem, var gerningsmanden forsvundet med retning mod Havnevej.

Gerningsmanden beskrives som en dreng på 16-17 år, 170 - 175 cm høj, tynd, spinkel af bygning, dansker, iført sorte træningsbukser, grøn trøje og sort hættejakke med noget hvidt på ryggen/skuldrene. Han havde en rødlig rygsæk med sig.

Efter formiddagens opstandelse på Niels Juelsvej var der ro på i nogle timer. Senere på dagen, i tidsrummet mellem klokken 16 og 21, kom der anmeldelse om yderligere tre indbrud - to på Enghavevej og et på Enghegnet. I alle tre villaer var en dør eller et vindue brudt op. Det ene sted blev der stjålet tre mobiltelefoner. De øvrige steder var der fredag formiddag, da Lokalavisen fik døgnrapporten fra politiet, endnu ikke opgjort, hvad der var blevet stjålet.

Publiceret 30 October 2009 09:36