Venstres borgmesterkandidat Michael Medom Hansen og borgmester Uffe Throrndahl har bilagt striden om førstnævntes løbetur med en gruppe elever fra Vallerødskolen.

Venstres borgmesterkandidat Michael Medom Hansen og borgmester Uffe Throrndahl har bilagt striden om førstnævntes løbetur med en gruppe elever fra Vallerødskolen.

Ny borgmesterkritik af Michael Medom

Venstres borgmesterkandidat har gjort, hvad han kunne for at tage æren for klimainstitutionen. Det er særdeles illoyalt, skriver borgmester Uffe Thorndahl

To ministerbesøg. To kritiksager. Venstres borgmesterkandidat i Hørsholm, Michael Medom Hansen, må endnu en gang modtage kritik for sin måde at kombinere valgkamp og sin politiske rolle som formand for børne- og skoleudvalget.
Borgmester Uffe Thorndahl giver en klar kritik hans ageren omkring miljøminister Troels Lund Poulsen besøg på VKR og offentliggørelsen af vinderprojektet på den ny klimainstitution på Breeltetrekanten.
"Klimainstitutionen er i høj grad et fælles projekt mellem børn- og skoleudvalget og teknik- og miljøudvalget, hvorfor en fælles præsentation havde været helt naturligt. Jeg finder det særdeles illoyalt, at Michael Medom Hansen har gjort, hvad han kunne for selv at tage æren for beslutningen om klimainstitutionen uden at orientere de politiske kollegaer," skriver Uffe Thorndahl i sin udredning.

Fortalte igen ikke om ministerbesøg

Han påtaler samtidig, at Venstres borgmesterkandidat endnu en gang har undladt at fortælle kommunaldirektør og borgmester om et ministerbesøg - endsige oplyse kommunens administration om hele arrangementet. Heller ikke på det efterfølgende kommunalbestyrelsesmøde.
Ifølge Uffe Thorndahl er det heller ikke i orden, at vinderprojektet blev præsenteres på et lukket møde med miljøministeren førend kommunalbestyrelsen havde truffet beslutningen.
Michael Medom Hansen har tidligere udtalt, at han det på ingen måde var hans mening at tage æren for projektet, og til den nye kritik fra borgmesteren siger han:

"Jeg har ikke flere kommentarer til miljøministerens besøg. Der er sagt, hvad der skal siges på Økonomiudvalgets møde torsdag. Og så synes jeg ellers, at valgkampen skal handle om politik og visioner for Hørsholm".

På kommunalbestyrelsesmødet i mandags vedtog en enig kommunalbestyrelse projektet for klimainstitutionen på Breeeltrekanten, og vinderprojektet blev valgt.
Der blev samtidigt bevilget ekstra 1,3 millioner kroner. som det projektet har overskredet det oprindelige budget med.
Det er kun en måned siden, at Michael Medom blev kritiseret for sin løbetur med skatteminister Kristian Jensen og en gruppe elever fra Vallerødskolen.

null

Publiceret 31 October 2009 09:45