Foto af villaen fra Homes hjemmeside.

Foto af villaen fra Homes hjemmeside.

Ejendomsmatadors strandvejsvilla på tvangsauktion

Trods prisfald på 3,5 millioner er der ingen købere til villaen på Strandvejen 314 i Klampenborg

På Strandvejen 314 ligger et "klassisk smuk hvidpudset palævilla med enestående udsigt over Øresund".

Men trods ejendomsmæglerens bevingede ord og en prisreduktion på 3,5 mio. kr. har det ikke været muligt at finde en køber, der var parat til at smide de 15 mio. kr. på bordet. Nu skal strandvejsvillaen sælges på tvangsauktion.

Det skriver epn.dk.

Tvangsauktionen blev bekendtgjort lørdag på Statstidende.dk på begæring af advokat Jakob Stilling fra advokatfirmaet Bang & Regnarsen.

Se billeder af boligen og beskrivelse af ejendommen på Homes hjemmeside her.

Af Statstidende fremgår det, at villaen beboes af ejendomsmatadoren Nils Jansson, som har lejet boligen af sit eget selskab CPH Boligejendomme Aps.

Man kan i tvangsauktions-begæringen læse, at Nils Jansson har nægtet advokatfirmaet adgang til villaen, hvorfor beskrivelsen af ejendommen er snuppet fra ejendomsmæglerenkæden Homes salgsannonce.

Nils Jansson købte i maj 2007 boligen gennem CPH Boligejendomme Aps. for 16,5 mio. kroner, oplyser epn.dk

Strandvejsvillaen har i øvrigt gennemgået en eksplosiv prisudvikling. Den forrige ejer betalte således "blot" 6 mio. kr. for huset to år tidligere - i august 2005.

Nils Jansson står som grundlægger og eneejer af ejendomskoncernen CPH Ejendomme Aps., som er ramt af de seneste års nedtur på det danske ejendomsmarked.

To af selskabets datterselskaber, CPH Ejendomsudvikling ApS, der blandt andet ejer et indkøbscenter i Benløse, og Nordre Fasanvej 113-115, er under konkursbehandling på grund af ubetalte skatteregninger.

CPH Boligejendomme Aps., som ejer den nu tvangsauktionsramte villa på Strandvejen 314, er ligeledes et datterselskab til CPH Ejendomme Aps.

Den første auktion over Strandvejen 314 er sat til 18. januar klokken 10.30 i Retten i Lyngby.

kb

Publiceret 04 January 2010 16:00