Skævingetoprytteren og Vild med dans-stjerne Tina Lund vil have børn.

Skævingetoprytteren og Vild med dans-stjerne Tina Lund vil have børn.

Tina Lund er klar til børn

Springryttersken fra Skævinge vil gerne have børn - og måske bliver det med eks-fodboldspilleren Allan Nielsen

Af
Jesper Lundh

Den nordsjællandske springrytter og 'Vild med dans'-stjerne er klar til at få børn.
"Nu vil jeg gerne have børn. Lysten er lige pludselig kommet til mig. Jeg har aldrig haft den før. Jeg ville også være ked af det, hvis jeg ventede så længe, at mine forældre ikke får glæde af det for alvor," sagde hun, da hun i aftes debuterede i tv-programmet 'Tina Lund – helt tæt på'.
Og måske er det de seneste måneders kæresteri med eks-fodboldspilleren Allan Nielsen, der har åbnet øjnene for børneverdenen. Allan Nielsen har tre børn, og Tina Lund kommer ifølge hende selv godt ud af det med alle tre.
"De er kanon søde alle tre. Det er så hyggeligt at være sammen med Allans børn. Det er altid specielt, når man får nye børn på den måde. Det ved alle, der har prøvet det, sikkert. Men de har alle tre været meget imødekommende, og jeg er virkelig glad for dem," siger Tina Lund ifølge BT .
I uge syv tager Tina Lund og Allan Nelsen på skiferie til de italienske alper sammen med Allans tre børn: Seksårige Luise, Emma Sofie på 10 og Ida Marie på 13 og her kan hun passende øve sig i moderrollen.

null

Publiceret 07 January 2010 08:44