Tina Lund har tidligere været i studiet og lavet en popsang. Nu gælder det en tv-serie på TV2, og den er hun utilfreds med. Foto: Peter Bennett/Equipage

Tina Lund har tidligere været i studiet og lavet en popsang. Nu gælder det en tv-serie på TV2, og den er hun utilfreds med. Foto: Peter Bennett/Equipage

Tina Lund føler sig misbrugt i TV 2-programmer

For lidt fokus på ridesporten og for meget på kendis-livet, mener ridebaben

Ridepigen Tina Lund er sur på TV2. Hun føler, at den serie af tv-udsendelser, hun medvirker i, fokuserer for meget på hendes kendisliv og for lidt på ridesport. Og det er stik imod alle aftaler, mener hun.

"Vi aftalte i starten, at sporten skulle fylde 75 procent at programmerne, men det har de langt fra overholdt, og det er jeg ærlig talt lidt ked af," fortæller Tina Lund til bt.dk .

"Programmet er henvendt til unge piger, der synes, det er fedt med catwalkshows og musik, som er vist i programmet. Men der er bare én anden og meget mere seriøst side af mig. Ridningen er altid det, der kommer først, og hvis jeg kunne vælge, ville jeg trække mig væk fra offentlighedens søgelys for altid, hvis det ikke var fordi, at det gavnede min karriere," fortæller Tina Lund.

TV2 afviser at have brudt nogle aftakler med Tina Lund.

"Vi har hele vejen igennem forløbet haft en god dialog med Tina, og hun har selv set programmerne igennem og godkendt dem. Jeg har aldrig nogensinde hørt om, at man skulle have forhandlet om, hvor mange procent ridning, der skulle være i programmerne. Det gør man simpelthen ikke," siger Irene Strøyer, der er Fakta-redaktør på TV2 til B.T.

Publiceret 13 January 2010 21:47