WEB-TV:

"Ved godt at jeg var utrolig heldig"

52-årig mand fra Nødebo var en halv meter fra den totale katastrofe, uden dog at være mærkbart rystet

Af
Tekst og foto: John Jessen Hansen

En 52-årig mand fra Nødebo glemmer nok aldrig den 13. januar, da han var på vej hjem til bopælen ad Isterødvejen mellem Hillerød og Hørsholm.

Ved krydset Kirkeltevej/Isterødvejen overså en Hyundai Sonata sin ubetingede vigepligt og påkørte den 52-årige der i krydset blev ramt så hårdt, at hans bil, en Skoda Octavis, blev skubbet cirka 20 meter hen ad Isterødvejen for derefter at ende i grøften.

"Jeg tænkte ikke så meget da jeg blev ramt. Jeg håbede bare at bilen ikke begyndte at rulle. Det er ikke fordi at jeg er specielt rystet, men jeg ved da godt, at var jeg blevet ramt en halv meter længere fremme, kunne ulykken havde fået fatale følger for mig. Og ja, jeg var nok lidt heldig", siger den 52-årige til Hillerød Posten.

"Det er utroligt at ingen af de to bilister kom noget til ved sammenstødet. Men jeg tør slet ikke tænke på hvad der var sket hvis de ikke havde haft sikkerhedsseler på. Var Skodaen blevet ramt en meter længere fremme, var vi utvivlsomt blevet vidne til en katastrofal ulykke", siger lægeassistenten på ulykkestedet.

Begge bilister slap uden skrammer, men der var store materielle skader på begge biler.

Der var også store skader på skadesforvolderens Hyundai Octavia.

Der var også store skader på skadesforvolderens Hyundai Octavia.

Publiceret 13 January 2010 16:00