Modelfoto: Colourbox

Modelfoto: Colourbox

Konkursramt rigmand mister strandvejsvilla

Patrick de Vela alias Steen Vela alias Steen Larsen, nabo til Michael Laudrup på Vedbæk Strandvej, er erklæret personligt konkurs

Af
Kim Belmark

Kim Belmark

Ejendoms- og erhvervsmatadoren, den tidligere FCK-mæcen, manden med de mange navne, Patrick De Vela alias Steen Vela alias Steen Larsen, er erklæret personligt konkurs. Det betyder, at kreditorerne nu kan få adgang til hans private værdier, bl.a. Patrick de Velas villa på Vedbæk Strandvej, nabo til Michael Laudrups luksus-ejendom.

Patrick de Velas 662 kvadratmeter store bolig i Vedbæk nord for København er interessant for kreditorerne, for ejendommen er tidligere blevet vurderet til 30-40 mio. kr.

Det er Ritzau, der bringer erhvervsnyheden.

"Det betyder, at vi nu kan sælge ejendommen i Vedbæk, der er uden gæld, og få pengene ind til kreditorerne," siger Pernille Bigaard, partner og advokat ved Plesner, der repræsenterer Forstædernes Bank, som ejes af Nykredit.

Den tidligere storaktionær i Parken har tidligere forsøgt at sætte sit hus på Vedbæk Strandvej til salg. Patrick de Vela købte ejendommen i 2005, skriver business.dk. Men med konkurserklæringen fanget bordet tilsyneladende.

For få dage siden kunne Patrick de Vela præsentere et katastrofalt regnskab i sit selskab SL Nordic Holding ApS. Underskuddet var på næsten to mia. kr., og egenkapitalen på minus 780 mio. kr.

Spørgsmålet er, om Patrick de Vela og hustruen, galleriejer og tidligere nøgenmodel Patricia de Vela, stadig har mod på at virkeliggøre en mangeårig drøm om at flytte til Spanien.

"Jeg er jo gammel ejendomsmægler, og jeg er pissegod til det, og det har jeg været i otte år. Vi er kommet i kontakt med nogle i Spanien og så videre, og der kan vi få en tjans. Det er min store drøm, og min kone taler spansk," har Patrick de Vela tidligere sagt til business.dk.

Publiceret 14 January 2010 12:11