WEB-TV:

Filmhold på optagelser i FCN

Lokale fodboldspillere deltager i optagelserne til det, der måske bliver en ny serie på TV2

Af
Finn Due Larsen

Finn Due Larsen

Det er ikke kun bolden, der ruller ved anlægget omkring Farum Park i denne uge. Der er også op til flere kameraer i aktion.
På og omkring kunststofbanen har mange forbipasserende ikke kunnet undgå at lægge mærke til, at der foregår filmoptagelser.
Nogle lokale U17-spillere medvirker i optagelserne, og et par kendte skuespillere er også blevet spottet af nysgerrige tilskuere.
Onsdag var det Paprika Steen, der blev filmet, torsdag Kim Bodnia, sidstnævnte i øvrigt i en FCN-trøje. Fredag er sidste dag, så pakker filmholdet sammen igen.

Prøve-optagelser

Ifølge oplysninger avisen har kunnet indhente, er det optagelser til en ny tv-serie på TV2, der er i gang. Det bekræfter man hos TV2, men tilføjer dog, at der er tale om prøve-optagelser fra et produktionsselskab, der vil forsøge at afsætte serien til kanalen.
Det vil sige, at det slet ikke er sikkert, at tv-serien nogensinde bliver til noget.

Lokale U17-spillere deltog i optagelserne, selvfølgelig i FCN-trøjer.

Lokale U17-spillere deltog i optagelserne, selvfølgelig i FCN-trøjer.

Bodnia træner

Skulle den komme på tv-skærmen, vil den handle om livet i en fodboldklub, med Kim Bodnia som træner, og så vil der blive foretaget nye optagelser i Farum Park.
"Vi håber selvfølgelig det bliver til noget, for det vil have stor PR-værdi for os," siger Christian Wolny, pressechef i FC Nordsjælland.
Han tilføjer, at betingelsen til filmholdet for at benytte faciliteterne har været at skuespillerne skal trække i FCN-trøjer.

Søren Frellesen er instruktør og manuskriptforfatter på det, der måske bliver til en ny serie på TV2.

Søren Frellesen er instruktør og manuskriptforfatter på det, der måske bliver til en ny serie på TV2.

Publiceret 14 January 2010 16:02