Lige nu er højeste bud på akvarellen 100.000 kroner.

Lige nu er højeste bud på akvarellen 100.000 kroner.

Afvist akvarel er nu budt op i 100.000 kroner

Danmarks mest omtalte akvarel ankom onsdag middag til Skanderborg, hvor det bliver solgt på auktion

Af
Af Susanne Secher

Kurt Westergaards nyeste akvarel er farverig i mere end en forstand. Med en returbillet til Lauritz.com og masser af omtale, ankom billedet til Galleri Draupner i Skanderborg onsdag middag. Her vil det blive solgt på en auktion, som kører frem til på lørdag den 23. januar klokken 17.00, og allerede nu ligger det fast, at der bliver et pænt beløb til hjælpearbejdet på Haiti. Billedet var onsdag eftermiddag budt op i 22.000, men allerede torsdag formiddag var højeste bud 75.000 kroner og sent torsdag aften røg budet op på hele 100.000 kroner
Interesserede kan se den berømte akvarel på galleriet frem til lørdag den 30. januar, og du kan følge de seneste bud på galleriets hjemmeside på adressen www.galleri-draupner.dk.
Også antallet af støtteerklæringer til Kurt Westergaard stiger, og der er en strøm af indbetalinger til galleriets Haiti-indsamling.
"Det er vildt, men jeg kan ikke sætte tal på. Jeg har ganske enkelt ikke haft tid til at tjekke kontoen endnu," siger Erik Guldager fra Galleri Draupner.

Publiceret 20 January 2010 14:54