Jan Fog er en af landets førende liebhavermæglere. Arkivfoto

Jan Fog er en af landets førende liebhavermæglere. Arkivfoto

Jan Fog fjerner "til salg-skilte"

Ejendomsmægleren Jan Fog tager ny taktik i brug for at få solgt dyre strandvejsvillaer

Af
Martin Warming

Martin Warming

Ejendomsmægler Jan Fog opgiver nu frivilligt førstepladsen i mæglernes interne konkurrence om at have den dyreste villa til salg på nettet. Det skriver Boliga.dk .

Million-palæet på Sofievej 13 i Vedbæk har stået til salg i 121 dage med et prisskilt på 60 millioner kroner, og den ekstra opmærksomhed, der kommer ved at toppe listen over landets dyreste boliger, er faktisk en af årsagerne til, at Jan Fog nu har valgt at pille boligen af nettet.

"Den er stadig til salg, men jeg har valgt at fjerne den og nogle andre dyre villaer, fordi der bliver annonceret for mange i øjeblikket. Det kan være med til at give et indtryk af, at det dyre marked er sværere at agere på, end tilfældet er," siger Jan Fog.

Fjerner skilte

Villaen i Vedbæk på 618 kvadratmeter nåede at blive set over 9.500 gange via Boliga, før den forsvandt fra nettet den 21. januar. Jan Fog understreger dog, at det stadig er muligt at købe palæet, der har udsigt over Øresund, udsigt til verdensrummet fra et stjernekiggertårn og en 4000 kvadratmeter grund, hvorpå der blandt andet ligger to strandhuse.

"Nogle gange skal man lade være med at have et til salg-skilt stående. Når man kører forbi det samme hus igen og igen, uden at skiltet er fjernet, får man måske det indtryk, at boligen ikke kan sælges. Så efter en periode med opmærksomhed, kan det være fordelagtigt at tage den af markedet," siger Jan Fog til Boliga.dk .

Publiceret 29 January 2010 14:00