Postbude fra blandt andet Klampenborg og Vedbæk vandt en intern konkurrence i Post Danmark i december måned. Fotograf: Post Danmark/ Lars Schmidt

Postbude fra blandt andet Klampenborg og Vedbæk vandt en intern konkurrence i Post Danmark i december måned. Fotograf: Post Danmark/ Lars Schmidt

Nordsjællandske postbude var de hurtigste

Post Danmarks medarbejdere i områderne Klampenborg, Nærum og Vedbæk var i december måned Danmarks mest effektive, og det har de nu vundet en pris for

Af
Af Theis Otzen

Postbudene i Klampenborg, Nærum og Vedbæk har sammen med kolleger fra Charlottenlund fået førstepladsen i en intern Post Danmark-konkurrence, hvor temaet var post til tiden.

"Vi har i Post Danmark altid fokus på at få posten ud til tiden. Det har de gjort særlig godt i Charlottenlund Distribution (der dækker de fire føromtalte områder, red)," siger Martin von Horsten, chef for Post Danmark Distribution.

I alt dystede landets 95 distributionsområder mod hinanden, og i december måned viste de lokale postbude sig altså at være de mest effektive.

"Blandt landets samtlige 95 distributionsområder har vi leveret den bedste kvalitet i december måned – en tid hvor der er ekstra travlt. Det vidner om, at udviklingen er på rette vej, og at vi har fået styr på mange af de udfordringer, vi havde sidste år. Det er de mange postbudes fremragende arbejde, som gør, at jeg kan modtage prisen i dag," siger den lokale distributionschef, Gitte Johansen, der kan glæde sine postbude med en biograftur som tak for indsatsen.

2009 blev rekordår

Mens postbudene fra Charlottenlund Distributionscenter leverede den bedste indsats i december, kan resten af Post Danmark glæde sig over, at 2009 blev året, hvor 99,9 procent af brevene var fremme til deres rette modtager efter tre dage.

Det er ifølge virksomheden selv, det bedste resultat siden man i 1992 begyndte at måle leveringerne.

"Post Danmark har en utrolig høj kvalitet i leveringen af breve, og vores service hører til i den absolutte top blandt postselskaber. Alligevel bestræber vi os altid på at blive endnu bedre. Når postområderne dyster mod hinanden, motiverer det alle til at give den et ekstra nyk i 'kampen om de sidste decimaler'. Alle vil jo gerne være Danmarks bedste postteam, og konkurrenceelementet involverer på en anderledes måde end tørre tal og statistikker," siger chef for Post Danmark Distribution Martin von Horsten.

Publiceret 29 January 2010 09:38