Amalie ved nu mere om russisk roulette end tidligere.

Amalie ved nu mere om russisk roulette end tidligere.

Amalie Szigethy fra Paradise Hotel ved nu, hvad russisk roulette er

Amalie fra den populære tv-serie Paradise Hotel er blevet klogere

Af
Jesper Lundh

I aftes kom Amalie Szigethy fra Paradise Hotel til at kvaje sig for åben skærm, da hun beskyldte modspilleren Stina for at klæde sig som en 'russisk roulette'. Straks blev den 18-årige deltager fra Kokkedal til grin blandt de andre unge på luksushotellet, som udmærket vidste, at russisk roulette er et farligt spil, hvor man holder en pistol for tindingen og trykker på aftrækkeren.
"Men det jeg mente var, at hun i sin tarvelige påklædning lignede en af de der russiske dansere, du ved (Kosakdans, red.), forklarer Amalie til bt.dk

"Jeg blev rigtig ked af det, for det var en fejl og jeg kunne mærke det med det samme. Men som I så, så svinede hun mig til og jeg blev rigtig ked af det."
Amalie har været nervøs for aftenens afsnit, for hun vidste med det samme, at hun havde dummet sig.

"Jeg har gruet for afsnittet, for jeg ved, det er pinligt. Jeg blev mobbet på hotellet i lang tid og googlede også russisk roulette, da jeg kom hjem. Det er et slags spil," fortæller Amalie, som så afsnittet med sin veninde og mor.

På Facebook er gruppen 'For alle os der godt kan li' at gå klædt som en russisk roulette' allerede oprettet og om det siger Amalie.

"Jeg kan kun smile af det. Mine nærmeste ved godt, at jeg ikke er dum. Det var bare en fejl," siger hun til avisen.


null

Publiceret 11 February 2010 12:08