Falck mødte talstærkt op. Alle fotos: John Jessen Hansen

Falck mødte talstærkt op. Alle fotos: John Jessen Hansen

Kvæstet kvinde måtte skæres fri af bil efter ulykke i Ny Hammersholt

Af
Tim Panduro

En kvindelig bilist måtte torsdag formiddag skæres fri af sin VW Polo, efter at hun klokken cirka 10.35 var involveret i et sammenstød på Hammersholtvej i Ny Hammersholt.
Kvinden kom kørende fra en sidevej ved nummer 4-6 på vejen. Et trafikspejl, der skal lette trafikanternes overblik, var tilsyneladende dugget til, og kvinden overså derfor en Mazda 626, der var på vej i retning mod Allerød. Den mandlige bilist, der er fra Ny Hammersholt, ramte Poloen i førersiden lige før fordøren. Slaget var så hårdt, at kvinden efterfølgende klagede over smerter i ryg og nakke.
Det fik Falck til at beslutte at klippe taget af bilen, så hun kunne hjælpes ud med mindst mulig belastning. Herefter blev hun kørt til Hillerød Hospital med udrykning. Der var sendt to ambulancer til uheldsstedet, men kun den ene kom i brug. Den mandlige bilist slap uskadt fra sammenstødet.
Marianne Sørensen overværede uheldet og var selv sekunder fra at blive involveret:
"Jeg havde lige krydset vejen til hest sammen med min veninde, og vi havde hilst på kvinden. Så hørte vi et brag lige bag os og så, at de var kørt sammen", siger en rystet Marianne Sørensen.
"Det er en farlig vej, og vi plejer aldrig at ride denne vej, men i dag var der så meget is på det sted, vi plejer at krydse, så hestene kunne ikke stå fast." Trafikken på stedet blev noget forstyrret af uheldet, men den ene vejbane blev åbnet endnu inden klokken 11. Den sidste oprydning er kort før klokken 12 endnu i gang.
Der er indtil videre ikke nærmere oplysninger om den kvæstede kvindes tilstand.

Publiceret 11 February 2010 11:30