Den unikke Wood Wood racercykel, som er blevet stjålet fra en cykelforretning i Århus.

Den unikke Wood Wood racercykel, som er blevet stjålet fra en cykelforretning i Århus.

Stjålet i Århus:

Wood Wood racercykel til 44.444 kr

Århusiansk cykelforretning har fået stjålet unik designer-racercykel, som der kun findes 17 af

Af
Af Jeppe Rafn

Det vil være formentlig ikke være særligt klogt, hvis nogle indbrudstyve forsøger at sælge en af de racercykler, som de i nat stjal fra cykelforretningen WeBike i Hasle, Århus.
Cyklen er nemlig kun produceret i 17 eksemplarer, og der er endnu ikke solgt nogle af dem. Racercyklen koster 44.444 kr. og er opkaldt efter det danske tøjmærke Wood Wood, som har designet den.
"Vi har faktisk også fået stjålet en fra vores butik i Odense, men det er de eneste to, der er ude at køre," siger Mikael Berg fra WeBike Århus, der har forretning på Viborgvej 157 B i Hasle.
Tyvene forsynede sig desuden med tre andre racercykler til henholdsvis 32.000 kr., 25.000 kr. og 13.000 kr. under indbruddet i cykelforretningen, som skete natten til torsdag 11. februar kl. 02.28.
"Mærkeligt nok har de ikke taget en cykel til 60.000 kr., som stod lige ved siden af med prisskilt på," fortæller Mikael Berg.
Tyvene skaffede sig adgang til cykelforretningen ved at knuse en rude over døren, som er forsynet med stålgitter, men nu går WeBike ind og opfører ekstra sikring for at undgå indbrud i fremtiden.

Publiceret 11 February 2010 11:22