WEB-TV:

Skiklub med fart på

Der er fart på medlemmerne af Allerød SkiKlub rundt om i kommunens skove

Af
Tekst

foto og video: Mads Hussing

Allerød SkiKlub har nu 130 medlemmer, og de glæder sig over den sne vi har fået i år. Istedet for løbetræning eller gymnastik, har de i år mulighed for at træne ekstraordinært meget på skiene i skovene. Træningen foregår i skovene i Allerød, som blandt andet her i Ravnsholt SKov, hvor turen starter ved Vestre Hus.

"Vi har på fem år fået en rigtig god klub op at køre. Vi har masser af ture hvert år, både for langrendsløberne og for dem der er til alpint skiløb," siger formand for Allerød SkiKlub Troels Bent Hansen.

Glæden over at kunne løbe i skovene i Allerød bliver nogle gange ødelagt lidt af folk, der ikke kan finde ud af at gå ved siden af langrendssporene, men går i sporene og dermed ødelægger dem.

"Vi ville rigtig gerne at folk respekterede vores spor, for det gør glæden ved langrend endnu større, når man kan løbe i spor der er lavet," siger Troels Bent Hansen.

Skiene blev smurt, det rigtige tøj var taget på, opvarmningen blev gjort og så var de medlemmer der var samlet denne søndag nu parate til at udforske Ravnsholt Skov.

Man kan læse mere om klubbens aktiviteter på www.allerodskiklub.dk .

Publiceret 11 February 2010 13:39