Pia Allerslev, Gun-Britt Zeller, Carl-Mar Møller og Thomas Wivel i skøn forening.

Pia Allerslev, Gun-Britt Zeller, Carl-Mar Møller og Thomas Wivel i skøn forening.

Stjerner til middag hos Carl-Mar Møller

Slipper de kendte gæster fra at være nøgne, er Carl-Mars kone undertrykt, og rummer den frisindede vært andet og mere end perverse provokationer, se det på TV

Af
Af Claus Beyer

Terapeut og provokatør Carl-Mar Møller byder torsdag den 8. april seerne og sine tre gæster, frisør Gun-Britt Zeller, komiker Thomas Wivel og borgmester Pia Allerslev indenfor til middag på sin gård i Kokkedal.

Den er sidste aften med "stjernekliken" blev optaget før påske, og Carl-Mar Møller kunne som altid, ikke lade være med at lave lidt provokation fra starten.

"Da mine søde gæster kom, der sad jeg og røg, og fik et glas rødvin. Maden stod min kone for, og hun serverede den også. Til gengæld var det gæsterne der fik lov til at tage af bordet, alt i mens jeg sad og nød synet, og fik lidt mere vin," fortæller Carl-Mar Møller med et grin.

"Efterfølgende fik gæsterne lov til at prøve lidt af hvert, vi var blandt andet ude og køre dødskørsel, og så blev der leget med ler. Hvem er der bedst til at modelere, og hvad der blev modeleret, det skal ses på fjernsynet," slutter Carl-Mar Møller, som dog kraftigt understreger, at de fire deltagere har fået et rigtig godt venskab, og at de igen skal mødes til en grillaften i maj.

Og hvem ved, måske det endnu engang bliver på Carl-Mars gård, hvor der er plads til masser af leg og sjov.

Et rigtigt varmt menneske

Og Carl-Mar er ikke ene om at have haft en rigtig god oplevelse. Uge-Nyt Fredensborg fangede frisør Gun-Britt Zeller, da hun var på vej på påskeferie.

"Det var en sjov og en anderledes oplevelse. Nu hedder udsendelsen "4-Stjerners Middag", og vi fik rigtig god mad, lige blot set fra forretten. Jeg ødelægger ikke noget ved at fortælle, at det var en ostemad. Vi havde en rigtig god aften, med mange dybe samtaler, og det kan godt være, at Carl-Mar er provokatør, men under den skal, der findes et rigtigt varmt menneske. Vedrørende udfordringerne, så var det rigtigt sjovt med dødskørslen, og nu var jeg jo ældste deltager, så jeg tilbød selvfølgelig at starte, jeg er jo trods alt tætteste på døden," fortæller Gun-Britt Zeller.

"Det er også rigtigt, at vi skulle modelere med ler, og selvfølgelig var Pia og jeg de bedste til den udfordring, hvad vi skulle lave, det kan man se på Kanal 5, torsdag den 8. april," slutter Gun-Britt Zeller.

Publiceret 01 April 2010 10:30