Skodsborg Kurhotel kæmper med underskud

For andet år i træk har Skodsborg Kurhotel røde tal i regnskabet. Ny investring skal vende billedet af en kriseramt virksomhed

Af
Jesper Lundh

Skodsborg Kurhotel & Spa har for andet år i træk underskud. Hotellet kom ud af 2009 med et driftsunderskud på 6,3 millioner kroner - et resultat som bestyrelsesformand Jørgen Tandrup betegner som "utilfredsstillende" i selskabests årsberetning. Det skriver Erhvervsbladet.

"Vi har været ramt af afmatningen på konferencemarkedet i 2009 som alle andre, men vores markedsandel er steget i et vigende marked," forklarer adm. direktør Anne Marie Duus.

Driften bliver dog ikke nødvendigvis bedre i år, men det skyldes ifølge avisen en omfattende ombygning, der først afsluttes i 2012.

Skodsborg Kurhotel & Spa ejes af den velhavende Augustinus Fond. Ejerne har besluttet at investere 160 mio. kr. i et nybyggeri, der skal gøre Skodsborg til et førende spa og fittness-center i Danmark. Det nye byggeri er designet af Henning Larsens tegnestue.

Hotel og konference-virksomhed vil dog fortsat være en hovedaktivitet på Skodsborg Kurhotel, hvor genoptræning, rekreation efter sygdom og vellness er andre vigtige aktiviteter.


Publiceret 12 April 2010 14:16