Anni Fønsby er sikker på at det bliver en pige.

Anni Fønsby er sikker på at det bliver en pige.

Anni Fønsby:

Højgravid på høje hæle

Anni og Eriks barn kommer til verden på Gentofte Hospital, men flytter direkte på privat barselshotel

Af
Jesper Lundh

Om få uger bliver Erik og Anni forældre, men selvom maven er stor og tung, har den barmfagre bordelmutter ikke lagt stiletterne på hylden.
"Jeg er heldigvis ikke en af dem, der får det dårligt af at være gravid. Og jeg kan stadig gå på høje hæle," sagde en højgravid Anni Fønsby til Billed-Bladet , da hun fremviste formerne ved en velgørenhedsaften på Søpavillonen i København.
Terminen siger, at hun nedkommer om en måned, først i maj.
"Men barnet har lagt sig, så det kan komme når som helst. Jeg har besluttet mig for at føde på Gentofte Hospital, og – ligesom Lina Rafn gjorde – flytte ind på det ny barselshotel i Gentofte i de første dage," siger Anni Fønsby.
Anni er overbevist om, at hun og Erik Damgaard får en lille pige. 100 procent sikre er de dog ikke, fordi navlestrengen altid har ligget mellem babyens ben, hver gang de har set skanningsbilleder. Anni og hendes datter, Isabella, kalder foreløbig den kommende lille ny for Victoria.Den vordende mor har stadig de høje hæle på, selvom der kun er omkring en måned til termin.
Anni er overbevist om, at hun og gemalen Erik Damgaard får en lille pige. 100 procent sikre er de dog ikke, fordi navlestrengen altid har ligget mellem babyens ben, hver gang de har set skanningsbilleder. Anni og hendes datter, Isabella, kalder foreløbig den kommende lille ny for Victoria.

– Jeg er heldigvis ikke en af dem, der får det dårligt af at være gravid. Og jeg kan stadig gå på høje hæle, strålede en højgravid Anni Fønsby, da hun fremviste formerne ved en velgørenhedsaften på Søpavillonen i København. Terminen siger, at hun nedkommer om en måned, først i maj.

– Men barnet har lagt sig, så det kan komme når som helst. Jeg har besluttet mig for at føde på Gentofte Hospital, og – ligesom Lina Rafn gjorde – flytte ind på det ny barselshotel i Gentofte i de første dage, siger Anni Fønsby.

Publiceret 12 April 2010 15:09