Adam Price bor nu alene i lejligheden i Hellerup.

Adam Price bor nu alene i lejligheden i Hellerup.

Adam Price forladt - Lærke Kløvedal vil ikke spise med Price

Tv-kokken fra 'Spise med Price' bor nu alene i den store lejlighed

Af
Jesper Lundh

Adam Prices kone, tv-produceren Lærke Kløvedal, er flyttet fra den populære tv-kok og deres fælles hus i Hellerup. Parret er gået fra hinanden, selvom de har en søn på halvandet år.
Kokken Adam Price, der sammen med sin bror tiltrækker omkring en million seere til DR-programmet Spise med Price hver tirsdag, bor nu tilsyneladende alene i parrets 257 kvm store, syvværelses lejlighed i to etager i Hellerup. En lejlighed, de købte for kun halvandet år siden for 7,25 millioner kroner. Det skriver Ekstra Bladet .

Nogenlunde samtidig blev parret forældre til sønnen Storm. Adam Price har også datteren Josephine på 14.

"Det er altid sørgeligt, når et parforhold går i stykker. Det er det også for os. Men det er sket i fuldstændig ro og orden. Og vi deles fint om vores lille søn."
Lærke Kløvedal er flyttet fra de syv værelser i Hellerup til en andelslejlighed på to værelser og 64 kvm på Nørrebro i København. Men hun ejer stadig tyve pct. af lejligheden.

Også storebror James Price var for et par år siden gennem en turbulent periode, da han blev skilt fra sin kone gennem 19 år, skuespilleren Kirsten Price, mor til sønnen Julius.

James Price bor nu med sin nye kæreste, Annette Larsen, i en villa i Gentofte.

Adam Price er kendt fra programmet Spise med Price, hvor han laver mad med sin bror, James.

Adam Price er kendt fra programmet Spise med Price, hvor han laver mad med sin bror, James.

Publiceret 20 April 2010 09:56