Vedbæk Strandvej er den mest søgte vej, når der tjekkes salgspriser på boliger i Rudersdal Kommune på www.edc.dk

Vedbæk Strandvej er den mest søgte vej, når der tjekkes salgspriser på boliger i Rudersdal Kommune på www.edc.dk

Strandvejens boligpriser er mest efterspurgt

Vedbæk Strandvej er den mest populære vej i Rudersdal Kommune, når der tjekkes salgspriser på ejendomsmæglerkæden EDCs hjemmeside

Af
Steen Trolle

Vedbæk Strandvej, Grønnevej og Vejdammen. Det er de tre mest efterspurgte veje i Rudersdal Kommune, når boligsøgende tjekker salgspriser på ejendomsmæglerkæden EDCs hjemmeside.
I tre måneder har det været muligt at se de faktiske salgspriser hos EDC, og kæden har nu lavet en opgørelse, som viser de fem mest efterspurgte veje i samtlige landets 98 kommuner.
Her kommer Vedbæk Strandvej ud som nummer et i Rudersdal efterfulgt af Grønnevej, Vejdammen, Høje Skodsborg og Fyrrevang. I Lyngby-Taarbæk er Eremitageparken den mest efterspurgte, mens Kulsvierparken, Fyrrevang, Buddingevej og Frugthegnet indtager de næste fire pladser.
"Hvis man tror, at det er liebhaveradresser og kendis-boliger, der i stor stil søges priser på, så må man tro om igen. Faktisk demonstrerer brugerne af edc.dk, at de er seriøse boligsøgende, og at de bruger oplysningerne til at vurdere priserne i et bestemt område," skriver EDC i en pressemeddelelse.

Den samlede oversigt kan ses på www.edc.dk

Publiceret 29 April 2010 15:00