Jane Aamund har aldrig været nærig med sin krop, og nu fortæller hun om nogle af oplevelserne.

Jane Aamund har aldrig været nærig med sin krop, og nu fortæller hun om nogle af oplevelserne.

Jane Aamund bortført:

Købte sig fri med sex

Forfatteren Jane Aamund løfter sløret for sit sexliv i sin kommende bog "Dengang det var sjovt"

Hvis Paradise Hotel havde været til, da den 74-årige forfatter Jane Aamund var ung, havde hun utvivlsomt været en af deltagerne. Gennem et langt liv har den populære forfatter haft masser af mænd - og i sin kommende erindringsbog 'Dengang det var sjovt' røber hun hemmeligheder fra soveværelserne.
En af historierne tager sit udgangspunkt på den italienske ø Sardinien, hvor hun blev bortført af en mafiosa-agtig type, som var udrustet som en mindre hest. Og den fristelse kunne Jane Aamund ikke stå for...
"For sjov hev jeg dynen af ham, han var blufærdig og ville dække sig til, katolsk opdraget, alt skulle foregå under dynen. Jeg pegede på hans penis og lo: 'Du ligner en lille hest!', skriver hun ifølge bt.dk.
Historien udspiller sig i Jane Aamunds tid som journalist på Berlingske Tidende, hvor hun af rejseredaktionen sendes til Sardinien, hvis turistråd gerne vil trække kunder i butikken. Her møder hun en af Sardiniens mest velhavende mænd Carlo, som fluks kaster sin kærlighed over pigen fra Gentofte.

Den blev dog ikke ligefrem gengældt. Og da Carlo ikke var en mand, der tog et nej for et nej, fik han et par af sine håndlangere til at kapre den bus, det lille rejseselskab var på udflugt i.

De to 'gorillaer' fører alle i bussen til Carlo's familieslot oppe i bjergene, hvor den nye bejler opfører sig så ridderligt, at Jane Aamund vælger at give ham en chance under dynen.

"Jeg var jo ikke nogen uberørt jomfru, der lå og skælvede under tæppet!" lyder hendes egen tørre konstatering.

"Det var måske første gang for ham, der var så magtfuld, at en kvinde havde overtaget. Det var lige før, han ikke kunne klare det. Men det gjorde han. En god elsker," skriver hun videre om sin korte affære den ti år yngre italienske rigmand.

Publiceret 21 May 2010 11:25