Modelfoto: Colourbox

Modelfoto: Colourbox

Se oversigten:

Her kan du dyrke sex i det fri

Nordsjælland er godt repræsenteret på ny oversigt over gode udendørs sex-mødesteder

Af
Martin Warming

Martin Warming

Danskerne er i høj grad til sex i det fri. I hvert fald ifølge hjemmesiden sexidetfri.dk, der nu har lavet en oversigt over de steder, hvor danskerne går til den i guds fri natur.
Skaberne af sexidetfri.dk ønsker med siden at skabe et sted, hvor alle, der er glade for at dyrke sex i det fri, kan hjælpe hinanden med at finde gode steder. Oversigten er opdelt i forskellige kategorier, og i de enkelte beskrivelser kan man blandt andet læse, om stedet er egnet for bøsser, par, singler eller swingere.

Hos Skov- og Naturstyrelsen, der forvalter de danske statsskove, lader man ikke hidse sig op over hjemmesiden.
"Hvis folk opfører sig i overensstemmelse med naturbeskyttelsesloven og straffelovens bestemmelser om uterlighed, så hverken kan eller vil vi gøre noget for at forhindre det," siger Lars Bendix Poulsen, der er forstfuldmægtig i Skov- og Naturstyrelsen.
Vis hensyn
Men man skal huske at tænke på andre, inden man kaster sig over hinanden i skovbunden, lyder opfordringen fra Lars Bendix Poulsen
"Personligt kan jeg da godt se det sjove i hjemmesiden, men jeg vil opfordre folk til at opføre sig ordentligt. Det vil sige, at man skal huske at rydde op efter sig, og man skal ikke smide sig midt på en græsplæne eller lige op ad en sti. Lige så behageligt, det kan være for dem, der deltager, lige så ubehageligt kan det være for dem, der helt uforvarende kommer forbi," siger Lars Bendix Poulsen.
Et af de sex-mødesteder, der er med på oversigten, er rastepladsen Storkereden på Helsingør Motorvejen, der er kendt som et sted, hvor bøsser mødes, og i beskrivelsen står der: "Altid mange fyre, der har lyst til sex - parker på rastepladsen og gå enten på toiletterne eller op af bakken til det store område bag p-pladsen. Her er man godt gemt, og der er ofte mange fyre - specielt når det er godt vejr."
Ifølge hjemmesiden, hvor det også er muligt at oprette en 'event', så andre kan deltage i udskejelserne, findes der et utal af udendørs sex-mødesteder i Nordsjælland.
Klik her og se hele oversigten over sex-mødesteder

Publiceret 08 June 2010 11:46