Et par fra Albertslund hyrede straks en limousine, da de vandt fem millioner i lotto.

Et par fra Albertslund hyrede straks en limousine, da de vandt fem millioner i lotto.

Fejrede lottomillioner i limousine

Et efterlønspar forstår at fejre en stor gevinst

Af
Af Jesper Lundh

Da et ægtepar fra Albertslund i lørdags vandt fem millioner kroner i lotto, bestilte de straks en limousine, trak i gallatøjet og tog af sted for at fortælle det til børnene.
"Jeg sad og krydsede vindertallene af fra tekst-tv, og så tror jeg, jeg sagde til min kone: Hov, vi har fem rigtige, nej vent. Der er syv!"
Sådan fortæller den den mandlige del af vinderparret, som har spillet på de samme tal i årevis.
"I en time sad vi bare og tjekkede vores spil og tallene på tekst-tv. Vi var noget befippede. Min kone græd ind i mellem... og så tjekkede vi igen," griner den heldige vinder.
"Men på et tidspunkt mandede hun sig op og sagde: Det her, det skal fejres. Og så ringede vi efter en limousine, som vi kunne køre hen og hente børnene i."
"Min kone tog en fin kjole på og et par lange handsker. Jeg demonstrerede ved at hoppe i shorts og en t-shirt. Vi var et umage par, og ungerne kiggede godt nok også noget. De havde slet ikke luret, hvad der var i vente," griner vinderen.
Limousinekørsel blive dog ikke hverdagskost trods den bugnende bankkonto.
"Vi skal have os et par nye cykler. Og så skal vi nok have børnene med ud at rejse. Men nu må vi se. Vi skal også lige tænke os om," siger manden.
Den heldige Lotto-kvittering var købt hos SuperBrugsen, Egelundsvej 20, 2620 Albertslund. Parret ønsker at være anonyme.

Publiceret 01 July 2010 12:58