Lamborghiniens front var helt smadret efter det dramatiske uheld.

Lamborghiniens front var helt smadret efter det dramatiske uheld.

Se video:

Lamborghini fløj 112 meter med 16-årig chauffør

Politiet mistænker, at en kun 16-årig dreng sad bag rattet, da en Lamborghini blkev smadret i et trafikuheld i Helsingør

Af
Af Jesper Lundh

Det var muligvis en kun 16-årig dreng, der onsdag aften kørte ræs i en Lamborghini gennem Helsingør og endte i en voldsom soloulykke. Bilen og de to passagerer kørte så stærkt, at bilen ifølge politiet fløj over 100 meter.
"Vi har målt den til at flyve 112 meter gennem luften. Der må have været fart på," siger vagtchef ved Nordsjællands Politi, Søren Bjørnestad til Lokalavisen.dk.
Ulykken skete omkring klokken 21.20, da bilen kørte ad Blichersvej mod Kingosvej i vanvittig høj fart. Pludselig mistede den 16-årige kontrollen over bilen, fløj over 100 meter gennem luften og rev undervejs et skilt op og smadrede en stensætning.
"Stensætningen lå spredt ud over en større del af vejbanen," siger vagtchefen.
Klik her og se video fra den smadrede Lamborghini
I bilen sad en midaldrende mand og en kun 16-årig knægt, som kom lettere til skade. Den 49-årige tog straks skylden for ulykken, men vidner fortalte efterfølgende politiet, at den 16-årige havde kørt.
"Ud fra vidners forklaring mistænker vi, at det er den unge, der har kørt. Vi har taget køretøjet og skal til at undersøge det nu," siger Søren Bjørnestad til Lokalavisen.dk.
De to personer kommer begge fra Helsingør. Bilen tilhører ifølge politiet noget familie til den ene.
Beboerne i området er i forvejen rasende over, at der bliver kørt alt for stærkt på vejene.
Klik her og se video fra den smadrede Lamborghini

Publiceret 08 July 2010 10:42